📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie dzieci kadłubki, to jedna z najsmutniejszych rzeczy jakie mogę sobie wyobrazić. Rusza mnie to za każdym razem.
Mam nadzieję, że medycyna rozwinie się kiedyś na tyle, żeby chłopczykowi pomóc.
Mam nadzieję, że medycyna rozwinie się kiedyś na tyle, żeby chłopczykowi pomóc.
Ja bym wolał mieć dostęp do badań prenatalnych....
Smutne to w chuj
Ciekawe jak pływa?
Ciekawe co przeskrobał, że za karę ucięli mu ręce i nogi?
Abraxus napisał/a:
No to zaczynamy
Ja bym wam dał lewaki to prawo do aborcji. Jeżeli rodzice deklarują lewicowe poglądy, i dziecko w wieku 18 lat deklaruje lewicowe, rodzice mogą wyskrobać dziecko. Bo na co taka kurwa i to jeszcze spaczona genetycznie ma żyć.
@janlew
Nie tobie oceniać zachowanie innych więc japa
W czym ci prawo do aborcji przeszkadza? Nie będziesz chciał to nie skorzystasz - proste jak alfabet. Natomiast nie każdy może mieć ochotę wychowywać kalekę, która do końca życia nie będzie mogła sama sobie, i jeśli o ten film chodzi to dosłownie, dupy utrzeć.
Idź narzucać swoje wartości moralne komu innemu.
Nie tobie oceniać zachowanie innych więc japa
W czym ci prawo do aborcji przeszkadza? Nie będziesz chciał to nie skorzystasz - proste jak alfabet. Natomiast nie każdy może mieć ochotę wychowywać kalekę, która do końca życia nie będzie mogła sama sobie, i jeśli o ten film chodzi to dosłownie, dupy utrzeć.
@janlew
Ty to się w ogóle nie odzywaj. Większego paranoicznego, prawacko-katolickiego oszołoma to ze świecą szukać
Polski katolik i moralność, a to dobre
Ty to się w ogóle nie odzywaj. Większego paranoicznego, prawacko-katolickiego oszołoma to ze świecą szukać
loskamilos napisał/a:
Polski katolik i moralność, a to dobre
Jak to pełnosprawne dziecko mijało to niepełnosprawne to miałem wrażenie, że zaraz mu na rączkę nadepnie.
Liczyłem, że co najmniej wpierdolą go wiewiórki.
I to są życiowe tragedie, przy których widać że rzeczy którymi się zamartwia większość ludzi nie są nawet warte by się nad nimi pochylić.
kadłubek żyje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów