📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Uszczelnić trytytką przy szyi
Jarek_Wielki napisał/a:
To kurawa jest początek całego czarnego zła! Trzebabyło pozwolić zdecnąć tym małpom zamiast je ratować! Jebane lewackie gówno!
Proszę bardzo, wytłumacz mi jak się ma wrzucony przez Ciebie kawałek do materiału. Nie widzę związku.
siatkę mu na łeb powinni założyć
Jarek_Wielki napisał/a:
To kurawa jest początek całego czarnego zła! Trzebabyło pozwolić zdecnąć tym małpom zamiast je ratować! Jebane lewackie gówno!
Ale chujową wersję tego utworu zapodałeś
Poniżej oryginalna ścieżka
Ołów aplikowany dużą energią ma właściwości uspakajacie. Znany od wielu, wielu lat.
Worek na łeb a nie jakieś maski, to nie karnawał!
To jest tak zwany SPIT HOOD, zakłada się to na głowe jak ktoś pluje. Sam założyłem parę takich w swojej karierze.
Pozdrawiam z ulic UK.
Pozdrawiam z ulic UK.
Piękny kawałek, pięknie czasy...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów