18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Kamerowanie misia
~Sunday • 2022-06-30, 21:54
Atak niedźwiedzia, tym razem uchwycony w jednej z tatrzańskich dolin.

Turysta ma odgryzioną nogę, dodatkowo może dostać ogromną grzywnę od parku narodowego.
tvnoviny.sk/domace/clanok/199065-dalsi-utok-medveda-muz-ktory-selmu-po...

Edit:
Wkradł się drobny błąd w tłumaczeniu. Nie odgryzioną, a pogryzioną
Z dramatycznego opisu walki z niedźwiedziem wynika, że mężczyzna kopał drapieżnika, który zadawał mu liczne ciosy i ugryzienia. Wreszcie niedźwiedź ustąpił i odszedł.
"Nawet nie wiem, ile razy go uderzyłem, ale w końcu uciekł. Zajęło to wieczność! Miałem na sobie krew. Sprawdziłem, czy mam jakieś obrażenia, ale wszystko było w porządku. Kilka zadrapań" - relacjonuje turysta i dodaje, że później kilka razy zwymiotował.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
c................k 2022-07-01, 0:23
Szkoda ze dziadowi lba nie odgryzl jak czekoladowej figurce. Kurde, zglodnialem.
Zgłoś
TrzyDwaJeden 2022-07-01, 0:24 6
Ah te kłotnie sadolowych kryptopedałów . Na sadolu bitwa na szabelki z rozgotowanego makaronu a w realu pewnie się chujkami trącają pod monopolowym

Co nie zmienia faktu że turysta debil
Zgłoś
k................o 2022-07-01, 2:04
Czyli gaz nie pomaga na misia...
Zgłoś
PabloSkills 2022-07-01, 5:51
Proszę państwa oto miś.
Miś dostanie w łeb już dziś.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2022-07-01, 7:30
Życie to nie film z Di Capriem
Zgłoś
N................y 2022-07-01, 9:58 1
KapejloneK napisał/a:

Chuj mnie obchodzi, kto i co napisał. Tu chodzi o twoją reakcję, antifiarzu

A "gównomóżdżek" to cię strugał, przeżarty pedalską propagandą, łbie

Dobra, morda tam prawacki worku na spermę proboszcza, jesteś jebaną kryptociotą z obsesją na punkcie LPG.
Żaden zdrowy psychicznie człowiek nie marnuje tyle czasu na walkę z pedalstwem co kryptopedały. I to was zdradza parówy.

I nie jestem antifiarzem imbecylu, to twój chory łeb każe ci tak postrzegać świat.
Jest to dość typowy sposób myślenia debili.

Cytat:

Dychotomia myślenia – błąd procesów myślowych wyróżniony przez Aarona Becka charakteryzujący się postrzeganiem różnych zjawisk tylko w skrajnych aspektach. Dychotomia myślenia może prowadzić do występowania problemów psychologicznych.

Zgłoś
Niezwyciężony napisał/a:

Dobra, morda tam prawacki worku na spermę proboszcza, jesteś jebaną kryptociotą z obsesją na punkcie LPG.
Żaden zdrowy psychicznie człowiek nie marnuje tyle czasu na walkę z pedalstwem co kryptopedały. I to was zdradza parówy.
I nie jestem antifiarzem imbecylu, to twój chory łeb każe ci tak postrzegać świat.

Jeszcze sfrustrowany pedał dalej wyje tak jak wtedy kiedy ojciec z kolegami walili go w kakao podczas gdy matka zaszczana zapita leżała w kuchni
Zgłoś
Makreks 2022-07-01, 11:23
Gaz nie zadziałał bo misiek się odpalił i szarżował, gaz działa tylko jak niedźwiedzie są nieśmiało zaciekawione, tzn. podchodzą, obczajają i nie wiedzą czy atakować czy nie. Jak szarżują to skutki gazu dochodzą do nich dopiero po jakimś czasie. Ale skoro gość tego misia napierdolił to szkoda że kamera tego nie uchwyciła xd
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2022-07-01, 12:55
Od 55 sekundy....
Zgłoś
siwybis 2022-07-01, 15:40 1
Pierwsze razy poszły w dupę, hej. Koszmar misia trwał kilka dni, turysta nie chciał go puścić. Donosił tylko sprzęty....
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-07-01, 16:01
Niezwyciężony napisał/a:

Z prawactwem mam tyle wspólnego, co ty ze zdrowym rozsądkiem. Tak samo nie toleruję pedalstwa co kościoła (zresztą, jedno i to samo). Ty lepiej poczytaj co piszesz w komentarzach: sperma, jądra, fiuty, obciąganie chłopu, walenie chłopa w dupę itd. Jesteś chorym, odrażającym zboczeńcem, powinieneś się leczyć, antifiarzu.
Zgłoś
swieca 2022-07-02, 18:40 1
Szkoda, że nie wpiedolił tenczowego wykolejeńca
Zgłoś
Kici-Kici 2022-07-03, 1:03
oprócz zapuszczonego niedźwiedzia niewiele widać
Zgłoś
krdczleniu 2023-02-10, 13:55
gdzie zdjecie giry
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem