18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Siemano, dziś z rana tj. 30min temu usunąłem sobie kamień gruczołu śliniankowego z pod języka

Miałem tam tego dziada przeszło rok

Kamienie takie idą z reguły z parze jeśli ktoś cierpi na. Kamicę Nerkową, tak jak ja.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dejwid092 2022-01-18, 18:10 1
martika napisał/a:

A ja przywaliłam najmniejszym palcem w futrynę, zastanawiam się złamany czy wybity w ogóle nie trzyma się kości i rusza się na boki

Rodzice byli ludźmi czy ojciec nieznany?
Zgłoś
Nikt_nie 2022-01-18, 19:51 2
baronturbina napisał/a:

Z migdałków dopiero france wychodzą. I jebią niemiłosiernie.

Taaa prawda, z tym że ten to wapień.

baronturbina napisał/a:

parekselans napisał/a:

, czy to jebie tak samo jak te z migdałów?
Ja miałem usunięte jeszcze za gówniaka, ale pamiętam ten niepowtarzalny smród.

Bez zapachu, twarde jak kreda do tablicy, kamień wapienny.

baronturbina napisał/a:

parekselans napisał/a:

, czy to jebie tak samo jak te z migdałów?
Ja miałem usunięte jeszcze za gówniaka, ale pamiętam ten niepowtarzalny smród.

Bez zapachu, twarde jak kreda do tablicy, kamień wapienny.

disturbed666 napisał/a:

ale ci musi z ryja jebac

Jakbym miał taką mordę jak twoja to ogolił bym sobie dupę i nauczył się chodzić tyłem

**Nie ma zapachu.

garota napisał/a:

Nie pierwszy raz, ale pierwszy raz na sadisticu. Na chuj to tutaj wrzucasz? Strony z facebookiem czy innym ścierwem ci się pojebały?

Wrzuć zdjęcie swojego fiuta na facebooka,, ludzie stworzą nowego mema o najmniejszym fiucie na sadistic.pl i będziesz PatoCelebrytą, kto wie może wystąpisz nawet w Sprawie dla Reportera razem z tą babką od śledzi i będziesz sławny prawie tak jak Najman

P. S.
Nie mam fb

P. S. 2
Spoko że wrzuciłbyś takie coś czy tam zdjęcie swojego fiuta na FaceBooka

P. S. 3

Nie zesraj się
Zgłoś
mrdick 2022-01-18, 22:33 7
Cipczan napisał/a:

Chuj ze złamaniem, ale ty se grzyba wylecz!

ochydne stopy jak na kobietę i paznokcie na rękach też, fe.
Zgłoś
premek 2022-01-18, 22:36
z cylku "sadol uczy i bawi"
Zgłoś
Anake 2022-01-18, 22:53
Ale ci musi z kopary walic.
Zgłoś
petru23 2022-01-18, 22:55 1
Zaiste, godne sadola

Się onetowe forum dzieciarniane zrobiło. Z grudkami perlistymi też będziecie wątki zakładać?
Zgłoś
dawid.pala161 2022-01-18, 23:29 1
martika napisał/a:

A ja przywaliłam najmniejszym palcem w futrynę, zastanawiam się złamany czy wybity w ogóle nie trzyma się kości i rusza się na boki

standardowo... pokaż cycki, a zdiagnozujemy co z tobą
Zgłoś
grzegorz96 2022-01-19, 0:21
Mzimu napisał/a:

ja miałem coś takiego pod napletkiem. Może to coś dostało ci się pod język w inny sposób?

Zgłoś
martika 2022-01-19, 8:56 1
mrdick napisał/a:

ochydne stopy jak na kobietę i paznokcie na rękach też, fe.

Jak widzisz nie wszystkie stopy są idealne, moja przynajmniej jest czysta, mała roz 37, bez haluksów, długich pazurów, płaskostopia i grzyba, a jeśli tobie się niepodobna to już twój problem
Zgłoś
andrzejrobert75 2022-01-19, 9:17
Silverface napisał/a:

Jak jest kamień, to znaczy, że ma twarda wodę w kranie i musi założyć filtr ro, czy coś na podobę.

Prawda,20 l temu kopana studnia mi wyschła,wybiliśmy głębinowa i zanim się organizm przyzwyczaił pół roku czułem ból nerek,
Zgłoś
artiee 2022-01-19, 10:18
Mzimu napisał/a:

ja miałem coś takiego pod napletkiem. Może to coś dostało ci się pod język w inny sposób?

Brudas.
Zgłoś
Oring 2022-01-19, 11:47
martika napisał/a:

Jak widzisz nie wszystkie stopy są idealne, moja przynajmniej jest czysta, mała roz 37, bez haluksów, długich pazurów, płaskostopia i grzyba, a jeśli tobie się niepodobna to już twój problem

ale on ma racje te stopy są ochydne a paznokcie u tych stóp wygladają tak jakbyś je obgryzała, kurwa błe ide zwymiotować
Zgłoś
martika 2022-01-19, 12:17
Oring napisał/a:

ale on ma racje te stopy są ochydne a paznokcie u tych stóp wygladają tak jakbyś je obgryzała, kurwa błe ide zwymiotować

miłego rzygania paznokcie obcięte obcążkami
Zgłoś
tigerqaz 2022-01-19, 21:06 1
Mi taka kurwa upierdalała życie rok.
Ciągle łzawiło mi prawe oko i w kąciku przy nosie jak naciskałem, szła ropa do gałki ocznej.
Pewnego razu tak nacisnąłem, że wylazł mi przy oku.
Lekarz mówił że szedł tak długo kanałem zatokowym aż do wyjścia.
Tylko że ten mój był wielkości zęba kota.
Zgłoś
Nikt_nie 2022-01-19, 21:58
tigerqaz napisał/a:

Mi taka kurwa upierdalała życie rok.
Ciągle łzawiło mi prawe oko i w kąciku przy nosie jak naciskałem, szła ropa do gałki ocznej.
Pewnego razu tak nacisnąłem, że wylazł mi przy oku.
Lekarz mówił że szedł tak długo kanałem zatokowym aż do wyjścia.
Tylko że ten mój był wielkości zęba kota.

Łoo kurwa dobrego aliena żeś urodził xD ale że okiem wylazł jebany?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem