Miałem tam tego dziada przeszło rok
Kamienie takie idą z reguły z parze jeśli ktoś cierpi na. Kamicę Nerkową, tak jak ja.
A ja przywaliłam najmniejszym palcem w futrynę, zastanawiam się złamany czy wybity w ogóle nie trzyma się kości i rusza się na boki
Z migdałków dopiero france wychodzą. I jebią niemiłosiernie.
, czy to jebie tak samo jak te z migdałów?
Ja miałem usunięte jeszcze za gówniaka, ale pamiętam ten niepowtarzalny smród.
, czy to jebie tak samo jak te z migdałów?
Ja miałem usunięte jeszcze za gówniaka, ale pamiętam ten niepowtarzalny smród.
ale ci musi z ryja jebac
Nie pierwszy raz, ale pierwszy raz na sadisticu. Na chuj to tutaj wrzucasz? Strony z facebookiem czy innym ścierwem ci się pojebały?
Chuj ze złamaniem, ale ty se grzyba wylecz!
A ja przywaliłam najmniejszym palcem w futrynę, zastanawiam się złamany czy wybity w ogóle nie trzyma się kości i rusza się na boki
ja miałem coś takiego pod napletkiem. Może to coś dostało ci się pod język w inny sposób?
ochydne stopy jak na kobietę i paznokcie na rękach też, fe.
Jak jest kamień, to znaczy, że ma twarda wodę w kranie i musi założyć filtr ro, czy coś na podobę.
ja miałem coś takiego pod napletkiem. Może to coś dostało ci się pod język w inny sposób?
Jak widzisz nie wszystkie stopy są idealne, moja przynajmniej jest czysta, mała roz 37, bez haluksów, długich pazurów, płaskostopia i grzyba, a jeśli tobie się niepodobna to już twój problem
ale on ma racje te stopy są ochydne a paznokcie u tych stóp wygladają tak jakbyś je obgryzała, kurwa błe ide zwymiotować
Mi taka kurwa upierdalała życie rok.
Ciągle łzawiło mi prawe oko i w kąciku przy nosie jak naciskałem, szła ropa do gałki ocznej.
Pewnego razu tak nacisnąłem, że wylazł mi przy oku.
Lekarz mówił że szedł tak długo kanałem zatokowym aż do wyjścia.
Tylko że ten mój był wielkości zęba kota.