📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Smoger napisał/a:
Aż się poszedłem zalogować żeby browarka przelać. Zacne video, siły natury i nietypowe walki zwierząt to chyba moje dwie ulubione kategorie tutaj
No tak bo dziś zalogowanie się jest trudne.
Kurwa, trzy lata szkoły zawodowej, dwa miesiące kursu na C+E, pięć lat doświadczenia, dwa lata jeżdżenia dla dziadtransu i byle kamyk zmiata cię z planszy...
smc napisał/a:
Kurwa, trzy lata szkoły zawodowej, dwa miesiące kursu na C+E, pięć lat doświadczenia, dwa lata jeżdżenia dla dziadtransu i byle kamyk zmiata cię z planszy...
smc napisał/a:onująca kariera
smc napisał/a:Kurwa, trzy lata szkoły zawodowej, dwa miesiące kursu na C+E, pięć lat doświadczenia, dwa lata jeżdżenia dla dziadtransu i byle kamyk zmiata cię z planszy...
Faktycznie imponująca kariera. 4 lata liceum, 8 lat studiów i różnych kursów, 25 lat parobkowania dla przefarbowanych starych komuchów i chociażbym się zesrał to Ty i tak będziesz miał pensję 2x większą.
Zajebisty materiał
mieszał napisał/a:
Ty, nie zemszcza tylko mści. Skąd ty te słowo wziąłeś, wymyśliłeś?
Ty, nie te słowo, tylko to słowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów