Prawda o Bednarku opisana w jednej z piosenek zespołu Trzeci Wymiar
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
petru23 napisał/a:
Się Trzeci Wymiar odezwał kurwa, mistrzowie polskiej sceny Hip-Siup-Hopowej. Rymy lepsze na kiblu wypierdzam. I jaki zespół? Boys Band uprawiający muzykę, na jakie było wtedy zapotrzebowanie - skaleczony, prześpiewany pseudorap wysmienicie pasujący do Baru, Dzień dobry TVN czy porannej mszy w Trwam. Pamiętam jak zaczynali karierę, czym i gdzie.
Śmiech na sali
Odezwał się kurwa znawca sceny Hip-Hopowej, przesłuchaj sobie np. utwór Dostosowany2 nagrany z Ras Lutą z płyty Dolina Klaunów, napisz lepszy tekst, nagraj jak Ty lecisz na bicie i wyślij mi na PW.
To, że Ci się coś nie podoba, to nie znaczy, że masz hejcić dookoła i pokazywać jaki jesteś mocny w ryju. Nikt się do Ciebie nie sapie, że słuchasz Sraklexa, czy Ruhanny.
Składają rymy z rzadka jak sraczka mego dziadka:P
Jeżeli ktoś jest takim burakiem, żeby nie znać jednej z legend polskiej kultury hip-hopu to niech wypierdala i przestanie się udzielać, bo Sadistic to strona dla ludzi, którzy potrafią używać tego, co mają w głowie.
trzeci wymiar legendą polskiego hip-hopu.... w jednym szeregu z oszałamiającym hadą i kultowym pelsonem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów