📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polaczkowate komentarze meczów, srajcie dalej w swoje gniazdo.
Nie ważne jaka by ta reprezentacja była, jest to reprezentacja naszego kraju, a nie klub ze stolicy czy innego miasteczka zamieszkiwanego przez wsiochów.
Pozwolę sobie przytoczyć pewien cytat "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy." - będzie miło jak się na jego podstawie ogarniecie, polaczki.
Nie ważne jaka by ta reprezentacja była, jest to reprezentacja naszego kraju, a nie klub ze stolicy czy innego miasteczka zamieszkiwanego przez wsiochów.
Pozwolę sobie przytoczyć pewien cytat "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy." - będzie miło jak się na jego podstawie ogarniecie, polaczki.
Grunt, że bukmacherzy zarobili. Wszyscy stawiali na Polskę, mimo że na Ukrainę był kurs 3,30.
@worms249
Pewnie jeszcze byś chciał żebyśmy brali przykład z Niemców? Różnica jest taka, że oni wygrywają mecz za meczem, a my jak słyszałem w wywiadach przedmeczowych ostatni ważniejszy mecz wygraliśmy bodajże 4 lata temu. Zresztą nikt ich wczoraj nie karcił za grę, bramki po ładnych akcjach Ukraińców, nie mogli zbyt wiele zrobić. Ale gdy już piłka leci Obraniakowi pod nogi a on jej nie potrafi przyjąć (nie mówiąc już o wydarzeniu z filmiku) to chyba coś jest nie tak...
Pewnie jeszcze byś chciał żebyśmy brali przykład z Niemców? Różnica jest taka, że oni wygrywają mecz za meczem, a my jak słyszałem w wywiadach przedmeczowych ostatni ważniejszy mecz wygraliśmy bodajże 4 lata temu. Zresztą nikt ich wczoraj nie karcił za grę, bramki po ładnych akcjach Ukraińców, nie mogli zbyt wiele zrobić. Ale gdy już piłka leci Obraniakowi pod nogi a on jej nie potrafi przyjąć (nie mówiąc już o wydarzeniu z filmiku) to chyba coś jest nie tak...
RevolutionGFX napisał/a:
@SQT
Za "Polaczku" powinieneś kurwo zdechnąć.A za wjazd na czyjąś matke kilo gwoździ i wałek do ciasta w dupe.
I bynajmniej warn
od lat to samo... po co wy się tym jeszcze jaracie
To Glik śmieje się tak z was jelenie! On liczy grubą kasę a wy do roboty za 1800zł...
Banda jebanych lamusów - ogarnijcie się, za używanie słowa 'polaczek' powinny od razu warny lecieć, pierdolony język gimbopuchałkowych pederastów...
a co do filmiku to - "Właśnie wymyśliłem nowy taniec ... "
a co do filmiku to - "Właśnie wymyśliłem nowy taniec ... "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów