kroplowa napisał/a:
Nie mówi się też, o kobiecej lidze piłki nożnej, zwycięzcach paraolimpiad etc. etc. A dlaczego? Bo ludzi interesują najlepsi z najlepszych, a nie średniaki.
Żeby nie było, że hejtuję to dodam, że gościu pewnie rozniósłby jednym strzałem pół sadola. Jednak zapewne każdy oglądając pomyślał, że Kamil nie miałby raczej szans z pierwszym lepszym zawodnikiem wagi superciężkiej.
No i dokładnie
Zawsze ludzie wolą oglądać "the baddest man in the world", którym koleś mierzącym 170 nigdy nie będzie...
Sam ćwiczę MMA. Też króciak ze mnie choć nieco wyższy od Kamila i mimo to wolę walki kategorii ciężkich niż takich chłoptasiów z wagi lekkiej jak ja
Tam jedno pierdolnięcie potrafi skończyć walkę. A że szybkość duża ? Kurwa im niższa kategoria wagowa, tym szybciej się napierdala, normalne że będę szybszy ważąc 70 kg od kolesia który waży 100 kg... I z całym szacunkiem do techniki, kondycji i pracy wykonanej na treningach, kategoria do 57 kg ? Nosz kurwa to tyle przeciętny polski gimnazjalista waży, a nie dorosły facet
Sam jakiś koksu nie jestem, ale kategorii poniżej 70 nie oglądam, żadne widowisko jak dla mnie.
Tak, że szanuję zawodnika, sam chciałbym osiągnąć kiedyś taką technikę jak on. Zdaję sobie również sprawę, że najebałby mi pewnie bez problemu. Ale kurwa sorry, 57 kg ? Podziękuję