18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Studenci z Ohio od 3 lat prowadzą kampanie przeciw poróżnieniu na tle rasowym. Szczególnie mowa tu o niesmacznych (wg twórców kampanii) strojach przygotowywyanych na helołin. Oczywiście nie mogło obyć się bez odzewu internetowych mistrzów painta - prace te w komentarzu. Przykładowe obrazy z podstawowej kampanii:

(z ang: Jesteśmy kulturą nie kostiumem. To nie jestem ja i to nie jest w porządku.)2011

(z ang: Jesteśmy kulturą nie kostiumem. Ty nosisz kostium przez jedną noc, ja noszę piętno przez całe życie)2012

(z ang: Jesteśmy kulturą nie kostiumem. jeśli to jest tym jak widzi cię świat, to nie jest zabawne) 2013

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
Plecionkarz 2013-12-29, 2:23 2
Tym którzy walczą o równość, tolerancje czy inne gówno chodzi tylko o jedno, żeby ktoś powiedział:
Bardzo mi wstyd, że jestem białym heteroseksualnym katolikiem który nikogo nie okradł ani nie zgwałcił. Będę siedział cicho i nie mówił nic o sobie bo to bardzo nietolerancyjne wobec tych którzy głośno się obnoszą ze swoją odmiennością.
Zgłoś
mlecz1323 2013-12-29, 2:26
qrwa nawet człowiek dildo jest !
Zgłoś
Lasarr 2013-12-29, 3:01
czy jak napiesze "won stad" to dostane warna?

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
Zgłoś
Dr0mg 2013-12-29, 3:17
czyli czekaj mam ZABRONIĆ komuś kto szanuje czy tam lubi Polskę przebierać się za polaka i żeby dawał wpierdol ruskim, niemcom, szwedom i reszcie świata?
np tym 2 kitajcom co uwielbiają grom bo seals, sas i specnaz są przereklamowane
brytyjskim dzieciom przebierającym się za 303 i nasze SQ czy innym co lubią siać wpierdol z piórami (czyt. husaria) czy też zakazać organizowania pancernej orgii pod grunwaldem ( tam zjeżdża prawie cała europa) bo jedni sie przebierają za naszych a inni za niemców
ahh i dzieciom pod monte cassino też trzeba zakazać obchodzenia rocznicy wyzwolenia
Zgłoś
a................k 2013-12-29, 3:31
JEBAC ARABUSÓW I SUBKULTURY!
Zgłoś
Kritaczi 2013-12-29, 5:10
jak ich dorwą to chociaz materiał na sadistica będzie z obcinania głów ;o
Zgłoś
i................g 2013-12-29, 9:09
Stereotypy nie wzięły się znikąd. Jak meksykanie mogą wypierać się sombrero, a murzyni śmigania w skórach? Przecież to SĄ elementy ich historii/kultury. Jak szmatogłowi mogą zaprzeczać, że są terrorystami i lubią się rozjebać w tłumie, skoro tak jest .
Zgłoś
Promek 2013-12-29, 10:04
No dziwne ze np. arab kojarzony jest z dynamitem i zapalnikiem. No kurwa czego sie dziwia jak to prawda!
Zgłoś
adamko 2013-12-29, 10:34
faktycznie stroje nie są śmieszne ani oryginalne. Dobrze, że ci od kampani sie postarali i w końcu jest sie z czego śmiać. Z ich idiotycznego bólu dupy. Proponuje, żeby biali wytoczyli kampanię przeciw murzynom za ich wielkie murzyńskie pały. Bo oni mają je na codzień and this is not funny
Zgłoś
Rozowy-Murzyn 2013-12-29, 11:55 3
Nie no, dalecy mnie rozjebali.
Zgłoś
Ignac96 2013-12-29, 13:08
To dowodzi jednemu, biali mają najlepsze poczucie humoru
Zgłoś
p................a 2013-12-29, 14:39
Mnie też. Daleks are superior beings!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów