Mój stosunek do trawy jest obojętny, więc dup nie spinać.
Osobom preferującym alkohol, proponuję podejść do rysunku z dystansem.
Co za dużo to i świnia nie zje.
Witaminy też można przedawkować.
Można wyskoczyć na piwko z kumplami i się dobrze bawić bez chorych jazd.
Można też jarać dzień w dzień i kręcić film we własnej głowie, tracąc kontakt z rzeczywistością.
Nie jestem przeciwnikiem palenia, ale widząc osoby, które palą dzień w dzień i narzekają, że towar coraz słabszy, jest to dość przykry widok.
A swoją drogą, to jednak fakt, że teraz są maczanki, pierdółki i trudno dostać coś konkretnego.
Można też jarać dzień w dzień i kręcić film we własnej głowie, tracąc kontakt z rzeczywistością.
Nie jestem przeciwnikiem palenia, ale widząc osoby, które palą dzień w dzień i narzekają, że towar coraz słabszy, jest to dość przykry widok.
Jego działanie psychoaktywne jest efektem jego łączenia się z receptorami komórek nerwowych zwanych receptorami kannabinoidowymi. Potencjał uzależniający dronabinolu jest względnie słaby, a długotrwałe zażywanie powoduje wystąpienie tolerancji odwrotnej.
Tolerancja odwrotna – w medycynie zjawisko polegające na coraz silniejszym działaniu leku w miarę upływu czasu jego przyjmowania. Typowym przykładem jest rosnąca z czasem nadwrażliwość na THC (psychoaktywny składnik marihuany)[potrzebne źródło][1]. Tolerancja odwrotna może być połączona z tolerancją krzyżową np. dekstroamfetamina i kofeina u myszy wykazują odwrotną tolerancję krzyżową wobec morfiny, tzn. zażywanie przez jakiś czas morfiny powoduje zwiększenie czułości, a więc zmniejszenie tolerancji na pozostałe wspomniane narkotyki.
skoro mozna wyskoczyc na piwko i sie dobrze bawic to czemu jak sie jara to dzien w dzien przeciez na jointa z kumplami tez mozna wyskoczyc, a zuli i meneli nie widujesz ? bo ja widuje i to duzo , i uwierz mi ze nawet jesli ktos jara dzien w dzien nie doprowadzi sie do takiego stanu jak typowy alkocholik , bum , czy zul
Więc kurwa na przyszłość nie pierdol głupot.
Pozdrawiam.
inwalida_umysłowy@
widać, że nick zobowiązuje. poczytaj sobie trochę, żeby potem nie pier*olić takich głupot. skąd czerpiesz wiedzę o ziele? z Klanu czy z Ojca Mateusza?
długotrwałe dostarczanie THC do organizmu powoduje zjawisko tolerancji odwrotnej, a wiec im więcej palisz, tym mniej potrzebujesz aby się zjarać...