Tak bardzo mu się spieszyło.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak bardzo mu się spieszyło.
Hakuna matata, Coco jumbo i do przodu.
kamilja napisał/a:
Myślałem, że pisowskie żłoby w tirach jeżdżą tylko po polsce, a tu masz,
w świecie też ich nie brakuje.
Wszystkie kundle piszą Polska małą literą ?
Gnój tirowiec oczywiście musi wyprzedzać przy różnicy prędkości 2 km/h bo by się bułki zepsuły na pace.
Każdy na tym zarobi mechanik laweciarz lekarze starzak policja itp chłop przemyślał sprawę może mu się nie chciało jechać to pyk do rowu
Pierwszy postój rozbili przy autostradzie. Bywa i tak
SkoPio1 napisał/a:
Pięęęękne.
I dobrze, tak, chujowi, na szczęście w tym przypadku większość skutków spadła na jego barki, a nie osób postronnych, jak to się czasem zdarza.
no po chuju zwlaszcza ta kurteczka w 0:25 na to wskazuje
Kto by pisał dużą literą nazwę takiego gównianego, nędznego kraju? Dej spokój
Jeszcze do wczoraj jezdzil tylko fiatem seicento, to mu sie dlugosc auta pojebala.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów