Pierwszy raz w historii Harvarda biali stanowią mniejszość wśród nowo przyjętych studentów. Wszystko przez parytety, które faworyzują czarnych znacznie ułatwiając im konkurowanie o miejsca na uczelniach. Tak oto mamy rasizm skierowany w stronę białych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Ptoon niech się małpy zabijają, ich wybór.
@SpeedyG to samo dzieje się w Europie z równością płci - facet pomimo lepszych wyników jako pracownik może nie zostać przyjęty / nie awansuje, ponieważ na to stanowisko będzie kobieta z gorszymi wynikami ale jak jej nie wezmą to wyjdzie na to, że ktoś jest seksistą.
@SpeedyG to samo dzieje się w Europie z równością płci - facet pomimo lepszych wyników jako pracownik może nie zostać przyjęty / nie awansuje, ponieważ na to stanowisko będzie kobieta z gorszymi wynikami ale jak jej nie wezmą to wyjdzie na to, że ktoś jest seksistą.
Studiuje w cetral connecticut university i nie ma zadnych czarnych. Sami biali i azjaci. czarnego spotkasz jednego na dzień może.
W collegu na zajeciach "uniwersalnych" miewalem miec w klasie jakies czarne osobniki ale profesor raczej nie zwracal na nich uwagi. Ogolnie raczej na normalnych uczelniach czyli nie tych topowych przeżartych poprawnoscia polityczna, nauczyciele nie szanuja czarnuchow ktorych jest 1%.
Na matmie, czarni i hiszpańce przestaja sie pojawiac po jakis czterech tygodniach. Po pierwszym przejebanym egzaminie. W USA w przeciwienstwie do polski, nie ma zadnych gownianych poprawek. Jestes pizda to odpadasz raz dwa.
Próg zdawalności u mnie na uczelni to C- czyli 72% . Tak więc jeżeli jebniesz pierwszy z czterech egzaminów na 50% to już raczej nie masz szans się wyciagnac i po prostu odpuszczasz.
Mam 5 lat doświadczenia z nauczaniem akademickim w stanach zjednoczonych. Dwa lata spędzone w szkole jężykowej i 3 na kierunku "Computer Science".
Proszę zadawać pytania.
W collegu na zajeciach "uniwersalnych" miewalem miec w klasie jakies czarne osobniki ale profesor raczej nie zwracal na nich uwagi. Ogolnie raczej na normalnych uczelniach czyli nie tych topowych przeżartych poprawnoscia polityczna, nauczyciele nie szanuja czarnuchow ktorych jest 1%.
Na matmie, czarni i hiszpańce przestaja sie pojawiac po jakis czterech tygodniach. Po pierwszym przejebanym egzaminie. W USA w przeciwienstwie do polski, nie ma zadnych gownianych poprawek. Jestes pizda to odpadasz raz dwa.
Próg zdawalności u mnie na uczelni to C- czyli 72% . Tak więc jeżeli jebniesz pierwszy z czterech egzaminów na 50% to już raczej nie masz szans się wyciagnac i po prostu odpuszczasz.
Mam 5 lat doświadczenia z nauczaniem akademickim w stanach zjednoczonych. Dwa lata spędzone w szkole jężykowej i 3 na kierunku "Computer Science".
Proszę zadawać pytania.
W prestizowych uczelniach amerykanskich biali nie sa ani troche dyskryminowani w porownaniu do tego jak bardzo dyskryminowani sa azjaci. Gdyby na amerykanskich uczelniach nie bylo faktycznie rasizmu to w najlepszych szkolach studiowali by tylko chinczycy i hindusi bo bija na glowe wynikami wszystkie inne rasy.
@ zielak300
"Proszę zadawać pytania."
Czy ta info-grafika jest poprawna?
Posiadacie tam wiedzę z tego zakresu ?
"Proszę zadawać pytania."
Czy ta info-grafika jest poprawna?
Posiadacie tam wiedzę z tego zakresu ?
Rasizm jest skierowany w stronę białych, odkąd zniesiono niewolnictwo.
No bo takiemu daleko do murzyńskiej elity, do nas by przybył i byłby pożytek z człowieka.
W Polsce jest podobnie. Osobiście nie dostałem się na płatny staż bo wymogiem było minimum 70% kobiet i mniejszości etnicznej. Pozdrawiam Unię europejską i poznański UAM
Parytety to największe gówno w historii ludzkości. W normalnym świecie powinny się liczyć umiejętności itp. a nie to czy jest brudasem lub dupa służy mu do czegoś innego niż srania. Gratulacje Harvard, z rangi prestiżowych uczelni spadasz do rangi żartu.
murzynek bambo w afryce mieszka
pijak skurwysyn ten nasz koleżka
włóczy się pije przez całe ranki
leży na dupie swojej kochanki
a gdy do domu na bani wraca
kubki i garnki tylko przewraca
Mama mu mówi - Bambo! łobuzie!
Bambo jej młotkiem zamyka buzie.
Dalej nie pamiętam wierszyk przerobiony przez wujka jak pływał na morzach i bawił się w poete ;D
pijak skurwysyn ten nasz koleżka
włóczy się pije przez całe ranki
leży na dupie swojej kochanki
a gdy do domu na bani wraca
kubki i garnki tylko przewraca
Mama mu mówi - Bambo! łobuzie!
Bambo jej młotkiem zamyka buzie.
Dalej nie pamiętam wierszyk przerobiony przez wujka jak pływał na morzach i bawił się w poete ;D
Lol, w tym roku była sytuacja że amerykanin azjata z perfekcyjnym SAT (maksymalna ilość punktów z egzaminów) plus 13 wymaksowanych aktywności poza szkolnych (też są za to punkty i więcej jak 13 aktywności nie da się zrobić) nie dostał się na 6 z 7 universytetów z tzw. Ivy league (czyli np. Yale, Harvard). Tylko do jednej go przyjęli, do Pensylvani. Też pozywa te szkoły. (no ale tak to jest jak bambo za bycie czarnuchem dostaje punkty a azjata za bycie azjatą traci).
W sumie ktoś powyżej wskazał dość... interesujący... pomysł wprowadzenia parytetów także w więzieniach. Polskich więzieniach.
Parytety to jedno z największych chujostw wymyślonych przez człowieka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów