Rozmowa o prace
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
soqman napisał/a:
squrwysyny bez szkół, bez umiejętności, nawet bez doświadczenia są przyjmowane "po znajomości" a normalny człowiek, musi za 1500 PLN na rękę zapierdalać, bo mu się zachciało uczciwego życia... jak ma być dobrze, jak tumany siedzą na wysokich stołkach i rozpierdalają ten kraj od środka i tylko złodziejom/tępym chójom i jebanym nierobom żyje się dobrze
ehh... aż się qrwa uniosłem
O nie nie... w ogóle od złej strony do tego podszedłeś. Wolę jak ktoś ma łeb na karku i jest bez wykształcenia, ale wiem że będzie z niego pożytek niż z tumana który nie ma o niczym pojęcia, ale skończył studia na krzywy ryj i to jemu ktoś załatwia robotę po znajomości. To, że ktoś nie ma wykształcenia nie jest wyznacznikiem tego, że nie jest inteligentny, pracowity i kreatywny... Jak mawia mój promotor, który jest profesorem zwyczajnym - oświadcza wprost że jak patrzy na te tępe d*py (które jak się je szybko zapytasz o imię to się zastanawiają nad nim) to mu sie gorzej robi... i widzi, że większość z nich powinna pracować za kasą, a nie być na wyższej uczelni oraz widać, że przyjechały do dużego miasta, żeby sobie chłopa znaleźć, a studia schodzą na któryś tam ostatni plan.
Teraz studia nie są żadną renomą i biorą na nie każdego bez wyjątku, a języka można się lepiej nauczyć w rok czasu w pracy za granicą, niż w szkole... polisz-inglisz zasrane.
dzisiaj widziałem ogłoszenie oczywiście za 1680 zł i 15 lat doświadczenia na takim samym stanowisku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów