📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Elbląg, ludzie zrobili referendum, wyrzucili PO(prezydenta i rade miasta) a i tak jacyś idioci głosowali na nich, 21% zyskali PiS 33%, ktoś to świetnie napisał :
Zabrać ludziom możliwość referendum bo nie umią z nich kożystać.
I taka jest prawda. Zresztą, wszyscy młodzi uciekają z Elbląga, zostają tylko starzy ludzie zatwardziali w swoich poglądach. Więc można było przewidzieć że lud sam sobie spierd@li miasto ...
Zabrać ludziom możliwość referendum bo nie umią z nich kożystać.
I taka jest prawda. Zresztą, wszyscy młodzi uciekają z Elbląga, zostają tylko starzy ludzie zatwardziali w swoich poglądach. Więc można było przewidzieć że lud sam sobie spierd@li miasto ...
Rael3251 napisał/a:
więc teraz wprowadzamy do polityki mniejszości umysłowe?
he he mniejszości umysłowe już są.. ta jest przynajmniej całkiem przystojna
wytrzymałem 30 sekund i wyłączyłem - głupota ludzka nie zna granic..
Rael3251 napisał/a:
więc teraz wprowadzamy do polityki mniejszości umysłowe?
Nie tak znowu dopiero teraz, przecież 1/3 sejmu choruje na zespół macierewicza.
Podejrzewam, że na pytanie:
"Pani Natalio, a dlaczego chce Pani znaleźć się w radzie?", odpowiedź brzmiałaby tak: "Chcę zobaczyć, jak jest w środku".
"Pani Natalio, a dlaczego chce Pani znaleźć się w radzie?", odpowiedź brzmiałaby tak: "Chcę zobaczyć, jak jest w środku".
Reklamy przed tym spotkaniem są fajne, macie gdzieś jej zdjęcia?
Wszystko ładnie pięknie, ale jak ona dokładnie się nazywa?
A tak btw.
To że jest ładna i w ogóle, ale ona jest w ruchu palikota.
Ona może mieć fiutka!!!
A tak btw.
To że jest ładna i w ogóle, ale ona jest w ruchu palikota.
Ona może mieć fiutka!!!
Dno dna po prostu poważnie, nie uczą teraz w szkołach polskiego ? gimbusiarnia powoli dorasta, lecz dalej pozostaje gimbusiarnią pełną parą... Już pomijają te bzdety co ona próbuje wydusić z siebie (nie ma o niczym pojęcia) to najbardziej fascynuje mnie zależność łagodnie mówiąc głupoty takich ludzi z nieznajomością języka, aż spisałem listę:
dietyka zamiast dietetyka - 0:59, 1:49, 4:49
potrzebujom - potrzebują - 1:38
przy/przewszyskim - przede wszystkim - 1:42
jenak - jednak - 1:44, 7:13
jesc - jest - 1:47
prostu - po prostu - 2:40, 9:48
dziki - dzięki - 2:58
moim zdychu - moim zdaniem - 3:27
mecyna - medycyna - 4:02
chture - które - 5:13
katechety - katechezy - 5:35
kolga - kolega - 5:59
takom - taką - 6:00
szkolen - szkoleń - 8:07
wegetarializm - wegetarianizm - 10:10 (no jebłem )
Dobra ja rozumiem że jak się szybko mówi (w sumie ona szybko nie mówi, normalne tempo), to czasem jakieś literki można zgubić, stres itp. i nie mieć nawet świadomości że tak się wymawia. Więc dlatego wybrałem te wyrazy co ona dokładnie i możliwe że nawet świadomie wypowiada, nie jakieś upodobnienia w artykulacji czy nawet dźwięczności, też nie wyczuwam tu jakiejś gwary czy coś. Ona po prostu nie zna języka lub też nie zwraca uwagi na swoją mowę przez co brzmi jak kretynka. Normalnie bym się do czegoś takiego nie przypierdalał, lecz zauważyłem że większość dzisiejszej dzieciarni właśnie tak się wypowiada, zgroza.
Tak wiem może jestem przewrażliwiony i ból dupy, ale jak takie coś słyszę to aż mnie uszy bolą.
(ruchable)
dietyka zamiast dietetyka - 0:59, 1:49, 4:49
potrzebujom - potrzebują - 1:38
przy/przewszyskim - przede wszystkim - 1:42
jenak - jednak - 1:44, 7:13
jesc - jest - 1:47
prostu - po prostu - 2:40, 9:48
dziki - dzięki - 2:58
moim zdychu - moim zdaniem - 3:27
mecyna - medycyna - 4:02
chture - które - 5:13
katechety - katechezy - 5:35
kolga - kolega - 5:59
takom - taką - 6:00
szkolen - szkoleń - 8:07
wegetarializm - wegetarianizm - 10:10 (no jebłem )
Dobra ja rozumiem że jak się szybko mówi (w sumie ona szybko nie mówi, normalne tempo), to czasem jakieś literki można zgubić, stres itp. i nie mieć nawet świadomości że tak się wymawia. Więc dlatego wybrałem te wyrazy co ona dokładnie i możliwe że nawet świadomie wypowiada, nie jakieś upodobnienia w artykulacji czy nawet dźwięczności, też nie wyczuwam tu jakiejś gwary czy coś. Ona po prostu nie zna języka lub też nie zwraca uwagi na swoją mowę przez co brzmi jak kretynka. Normalnie bym się do czegoś takiego nie przypierdalał, lecz zauważyłem że większość dzisiejszej dzieciarni właśnie tak się wypowiada, zgroza.
Tak wiem może jestem przewrażliwiony i ból dupy, ale jak takie coś słyszę to aż mnie uszy bolą.
(ruchable)
tępa w chuj.
hemoglobina, deklasyfikacja , dualizmy, metafizyka, ... taka sytuacja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów