📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kubol napisał/a:
Tv schodzi do poziomu kanalizacji miejskiej, niezaleznie od kraju.
Schodzi do oczekiwanego przez odbiorców poziomu. Jak zapewne możesz się domyślić, to nie Discovery i jakiś program o konstrukcji największego mostu , albo biologii czy odkryciach fizycznych będzie cieszył się największą popularnością wśród głupich 14-22 letnich cip i innych Brajanków czy Oskarków, tylko to.
Już to niedawno na portalu pisałem, ale zauważyłem że wiele osób dalej nie rozumie tego, że to co widzi w swoim otoczeniu to nie jest prawdziwy obraz przekroju warstw społecznych. Zadajesz się z ludźmi o podobnych zdolnościach intelektualnych do swoich. Sam fakt, że zauważasz że to niski poziom już wywindował Cię do jakichś górnych 20% naszych obywateli. W naszym kraju (i w każdym innym) trzon gospodarki stanowią osoby na pograniczu bezmózgowia. Proste, ordynarne, nic nie rozumiejące, takie które w pełni się kontroluje dając i zabierając aby wywołać konkretny efekt. To miliony. Zapewniam Cię, że gdyby to było w polskiej telewizji to w momencie emisji setki tysięcy telewidzów ryczało by ze śmiechu, a część byłaby żywo oburzona myśląc że to prawdziwe. Temat zesrania się w wannie zdominowałby życia tych ludzi przez najbliższe kilka dni na spotkaniach rodzinnych, w pracy. Co ciekawe oni z kolei nie zdają sobie sprawę, że są ludzie bardziej ogarnięci od nich - bo się z nimi nie spoufalają.
Na tym koncze przygodę z sadolem-skonczył się(chociaz juz dawno temu).. eBać ten gimbazjalizm..
Naprawdę jeszcze trzeba prosić o link?
Dupa go oszukała
ViralBrothers,wszystko maja ustawione jak skurwensyn
Żeby taki efekt uzyskać to serio trzeba zawór na full otworzyć i mieć ostrą srake. Która defacto niosłaby ze sobą ból brzucha, albo co najmniej dyskomfort, a gość leży na chillu w wannie i nagle pół wanny to szambo. Fake jak chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów