Mistrzowie ,a karton-gips wymiata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
@Lumpy1 kto teraz ręcznie szlifuje?
Sory ze to mowie ale zeby podniecac sie ta niby bajka trzeba:
a) miec max 16 lat
b) byc lekko uposledzony umyslowo
c) byc po prostu debilem
a) miec max 16 lat
c) byc po prostu debilem
Sorry ze to pisze ... ale zeby napisac taki komentarz trzeba:
a) byc uposledzonym
b) niezrozumiec przekazu
c) nigdy nie pracowac ... bo realia na budowie sa podobne
a) byc uposledzonym
b) niezrozumiec przekazu
c) nigdy nie pracowac ... bo realia na budowie sa podobne
Tutaj, od 5:14, znowu pojawiają się fachowcy
watch?v=qGOGhlohkuk
watch?v=qGOGhlohkuk
No jak Pan Jezus powiedział?
@Serval666 Pochwal się co Ty oglądasz? Może Twoje gówno skrytykujemy?
Z tego co widzę po Twoich wypowiedziach jesteś pierdolonym malkontentem który tylko pisze, żeby ponarzekać.
Dedykuję Ci odcinek Marik1234
/watch?v=ZA8sdjkxI7o
Z tego co widzę po Twoich wypowiedziach jesteś pierdolonym malkontentem który tylko pisze, żeby ponarzekać.
Dedykuję Ci odcinek Marik1234
/watch?v=ZA8sdjkxI7o
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Serval666 napisał/a:
Sory ze to mowie ale zeby podniecac sie ta niby bajka trzeba:
a) miec max 16 lat
c) byc po prostu debilem
dobrze , że z góry przeprosiłeś za swoja wypowiedź
do tych co cytuja teksty: robicie wersje dla niesłyszących?przecież ci co obejrzeli bardzo dobrze wiedzą co jest tam powiedziane
Żeby zrozumieć Bombę i jego fabułę i żarty, trzeba być naprawdę inteligentnym. Niby humor dla debili, ale debile nie jarają się Bombą tylko zwykłym - "tępy chuj", albo "napierdalać".
Wszystkich, których znam i oglądają regularnie Bombę i się jarają tą kreskówką, to inteligentni ludzie
Wszystkich, których znam i oglądają regularnie Bombę i się jarają tą kreskówką, to inteligentni ludzie
Kurwa co za gniot, i pomyśleć że to twórcy Wściekłych Pięści i Sarniego Żniwa...
Nie rozumiem skąd te krytyczne komentarze. Kapitan Bomba to animowana satyra na polskie społeczeństwo, rodzimej produkcji. Ale nie... Lepiej oglądać South Park o tępych amerykanach i ich realiach, do których nam tak daleko, że ja pierdolę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów