Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak samo normalni ludzie powinni powiedzieć do covidowych foliarzy i lewackich zjebów (już paru sie uaktywniło w tym wątku). WYPIERDALAĆ z Polski i nie wracajcie dopóki was na zachodzie wasi idole nie wyruchają w dupska i wtedy wrócicie z płaczem na kolanach do tej dusznej i brzydkiej Polszy.
Taka prawda. Prawo jest prawo i jest równe wobec wszystkich.
Bez nakazu wypierdalać z prywatnej posiadłości, a żeby udowodnić, że nie są złośliwi i działają w dobrej wierze, to niech pokażą najpierw jak wypierdalają ludzi z meczetu i synagogi.
Lepiej się tego nie dało ująć!
Przeciwnie. Biorąc pod uwagę motywy, którymi się kierują oraz absurd ignorowania prawa przez stróżów prawa, nazwanie ich gestapo to przesadny komplement, a nie przesadna obelga.
Abstrahując: cieszy mnie to, że ludzie zaczynają ogarniać swoje prawa. Ucieszyłbym się bardziej, gdyby nabrało to lawinowego efektu. Nieważne że klecha, grunt że to działa. U nas też to raczkuje, póki sądy nie odwalają tej samej maniany co te krawężniki.
No i właśnie przez ludzi Twojego pokroju, granica pomiędzy nazistą (niemcem), gestapo a idiotą się zaciera. W tych czasach każdy każdego nazywa czy to nazistą czy to faszystą tylko i wyłącznie dlatego, bo zabrania mu się czegoś, całkowicie nie zdając sobie sprawy z tego, jak okrutnie ci ludzie postępowali z drugim człowiekiem. Gestapo jak wchodziło Ci do domu, miało w dupie czy chcesz z nimi gadać czy nie. Jak kazało ojebać pułkownikowi gałe to klękałeś i tą gałe opierdalałeś. W przeciwnym wypadku Ty i Twoja rodzina lądowaliście (w najlepszym wypadku) w komorze. Wtedy nie było dyskusji, była tylko rozpacz i czekanie na nieuniknione.
Podając albo powołując się na czystą definicję faszyzmu czy nazizmu miejmy cały czas z tyłu głowy, że jest to ideologia, do której używano WSZELKICH sposobów, by ten ideologiczny cel osiągnąć.
A co byś powiedział, żeby "katole" - jako większość wyjebali z kraju ateistów?
Gówno możecie, dlatego tak głośno szczekacie, kundelki.
Wstyd na cały świat to robią naszemu kraju takie lewackie robaki twojego pokroju. Obsmarowujecie własny kraj za granicą, jak zdradzieckie kurwy.
Typowe "myślenie" komunistycznego ścierwa: coś mi się nie podoba - zdusić, zabić, uciszyć.
Tyle dekad, a wy skurwiele tylko nazwy zmieniacie.
Przecież katolstwo rżnie mnie każdego dnia.
Z moich podatków idzie na kościół 23 mld rocznie.
W Krakowie radiowozy SM i autobusy jeżdżą z flagami maryjnymi.
Ciekawe ile by was gimbakrzyzowcow zostało jakbyście musieli płacić podatek na swoje mzimu jak w Niemczech.
Zgadzam się że lewactwo obsmarowuje nas zagranica. Pamiętam jak za czasów PO kacza świta pojechała do parlamentu UE pruć się na Polskę
Niestety nie jestem komunista i nigdy nie byłem.
Wiem ze wy komuchy nie rozumiecie porządku prawnego ale jeśli ktoś prawa nie przestrzega to się stosuje przymuszenie do jego przestrzegania.
Ja prawo rozumiem a nie tak jak wasza bolszewicka partia w której prezydent "prawnik" ułaskawia nieprawomocnego skazanego a prokuratura oświadcza że wyroki i orzeczenia sądów to są tylko luźne listy otwarte do których nie trzeba się stosować.
Ciekawe ile by was gimbakrzyzowcow zostało jakbyście musieli płacić podatek na swoje mzimu jak w Niemczech.
Więcej niż ci się wydaje, gimboateisto... Myślisz, że skoro dajemy na tacę, płacimy za sakramenty, to jakiś tam podatek zmusiłby nas do porzucenia naszej wiary i dziedzictwa kulturowego? Musisz być chciwym, pustym człowieczkiem skoro tak sądzisz. Nie mierz innych swoją miarą.
Zgadzam się że lewactwo obsmarowuje nas zagranica. Pamiętam jak za czasów PO kacza świta pojechała do parlamentu UE pruć się na Polskę
Też to pamiętam. A teraz troszkę inne lewactwo próbuje do końca obsmarować Państwo, z którego się wywodzi. A ty dupku im w tym wtórujesz.
Niestety nie jestem komunista i nigdy nie byłem.
Miałeś raczej na myśli "na szczęście". Jesteś lewicowy, sam to często powtarzałeś - a lewacto to bliski kuzyn komunizmu.
Wiem ze wy komuchy nie rozumiecie porządku prawnego ale jeśli ktoś prawa nie przestrzega to się stosuje przymuszenie do jego przestrzegania.
Mnie komuchem nazywasz, mendo? Ja gardzę komuchami, lewactwo i komuniści są w moim systemie wartości zaraz za psim gównem leżącym na chodniku.
Ja prawo rozumiem a nie tak jak wasza bolszewicka
Pudło. Prędzej bym sobie rękę upierdolił, niż zagłosował na pis, po, sld, psl i resztę okrągłostołowego ścierwa.
Skoro mamy takie kwiatki, że w okresie wielkanocnym publikuje się obrazki z elementami różnych religii, ale z pominięciem chrześcijaństwa to mnie już nic nie zdziwi.
A kojarzysz takie słówko jak WORLD na tym obrazku? Tak się składa, że chrześcijanie są na świecie w znaczącej mniejszości, więc ten twój "okres wielkanocny" jest dla większości ludzi bez znaczenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów