Swoją drogą, to powinien dostać nagrodę dla tureckiego policjanta roku - za zaangażowanie w pracy!
Swoją drogą, to powinien dostać nagrodę dla tureckiego policjanta roku - za zaangażowanie w pracy!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Adekwatna kara ma być po sądzie (fizyczna? a czemu nie!), a nie że się jakiś bezmózgi cep bez ambicji wyżywa. W dodatku też złodziej, tylko z wypaczoną moralnością i jak on kradnie - to czyni dobro, bo w końcu jest z policji.
Kurwa jak lewak. Złodziej to też człowiek. Po co go bić, wszyscy kradną. Idź w chuj z twoją logiką. Szacunek dla policji za takie akcje. A nie kurwa rok sanatorium za moją kasę.
W USA do szabrowników po huraganie napierdalali bez ostrzeżenia i żaden sąd się nie zająknął. Każdy złapany po zmierzchu dostawał kulkę jak tylko próbował uciekać
Ruski pajacu już się nie chce czytać tych wypierdow ruskich trolli co to pomylili zakładki w translatorze Googla i próbują wmówić Polakom że się w stanach naziści na ulicach strzelają.
Ruski pajacu to rok temu może jeszcze miało sens jak napisałeś to na portalu dla niedorozwiniętych buriatów
Ruski pajacu już się nie chce czytać tych wypierdow ruskich trolli co to pomylili zakładki w translatorze Googla i próbują wmówić Polakom że się w stanach naziści na ulicach strzelają.
Ruski pajacu to rok temu może jeszcze miało sens jak napisałeś to na portalu dla niedorozwiniętych buriatów
Nie wiem jakie leki bierzesz, ale w chuj ci szkodzą na banię
jesli myslisz że im grubszy pas tym bardziej boli to jestes w błędzie,widac że nie znasz sie na biciu
Nie znam się na biciu paskiem. Chyba na szczęście.
Kurwa jak lewak. Złodziej to też człowiek. Po co go bić, wszyscy kradną. Idź w chuj z twoją logiką. Szacunek dla policji za takie akcje. A nie kurwa rok sanatorium za moją kasę.
Napisałem głąbie, że wpierdol się należy, ale po udowodnieniu winy. Musisz być polizei, skoro tego nie rozumiesz. Szacunek dla policji? Za co? Za to że leje typa nie wiadomo za co? Czy to co w opisie filmu, to dla Ciebie prawda objawiona? Może go leje, bo ma się przyznać do czegoś, czego nie zrobił, a później ma to jeszcze odsiedzieć? Normalnie logika dna moralnego, typowego psiarza, co gówno umie, gówno wie, a dostał odznakę i mu gówno w deklu odjebało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów