📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawdziwi bracia
Laczek laczkiem, ale jak on piszczelem we framugę przy tym nie wyjebał to nie wiem
bula9304 napisał/a:
@BP82
Taka jest prawda, że chuja byś zrobił ^^
Uważasz że w młodości wszyscy sadyści dostawali w tytę tak jak ty i ten drugoplanowy pajac ?
Cytat:
Ludzie ja już was niektórych to nie rozumiem jak jest wrzucone coś łagodnego np śpiew albo coś podobnego to mówicie, że takie coś nie powinno być na sadolu xD a jak wrzucą coś w miarę dobrego to wyzywacie i jakieś bunty macie kurwa ludzie opanujcie się ( nie mówię tego do wszystkich oczywiście)"bezmózg imbecyl szkoda mi go i na koniec ten fałszywy śmiech lał bym gościa po tym ryju głupim"
PS: Spoko był ten kopniak w ryj
Irenvelle napisał/a:
ps. co dwaj faceci robia w jednym mieszkaniu, jeden pol nago a drugi bez koszulki.
Mieszkają ze sobą. W języku polskim mówimy na to "współlokatorstwo".
@up Mom and Death
" Mentalność – całość przekonań, postaw, poglądów, sposobu myślenia grupy społecznej (narodu) lub jednostki. Na mentalność mają wpływ czynniki społeczne, kulturowe i biologiczne[1].
Ogólny system zasad, którymi jednostka lub zbiorowość kieruje się przy postrzeganiu, odczuwaniu, wartościowaniu i reagowaniu na życie społeczne, często jest nieuświadomiony. Mentalność jest budowana przede wszystkim na założeniach norm społecznych obowiązujących w danej grupie[2][3].
Typy orientacji mentalności wg J. Koralewicz i M. Ziółkowskiego:
indywidualna/kolektywna;
produktywna/receptywno-roszczeniowa;
na podmiotowość/na podporządkowanie[3]
Pojęcia mentalność używa się zazwyczaj w kilku znaczeniach – jako:
wspólna cecha danej zbiorowości w określonym czasie, np. mentalność kapitalistyczna;
cecha charakterystyczna różnych środowisk, np. mentalność mieszczańska, kupiecka, związkowa;
cecha charakterystyczna dla określonej sfery aktywności, np. mentalność społeczno-polityczna, obyczajowa, tożsamościowa, ekonomiczna[4]. "
także tego mój kolego jak nie znasz definicji słowa to nie pierdol
" Mentalność – całość przekonań, postaw, poglądów, sposobu myślenia grupy społecznej (narodu) lub jednostki. Na mentalność mają wpływ czynniki społeczne, kulturowe i biologiczne[1].
Ogólny system zasad, którymi jednostka lub zbiorowość kieruje się przy postrzeganiu, odczuwaniu, wartościowaniu i reagowaniu na życie społeczne, często jest nieuświadomiony. Mentalność jest budowana przede wszystkim na założeniach norm społecznych obowiązujących w danej grupie[2][3].
Typy orientacji mentalności wg J. Koralewicz i M. Ziółkowskiego:
indywidualna/kolektywna;
produktywna/receptywno-roszczeniowa;
na podmiotowość/na podporządkowanie[3]
Pojęcia mentalność używa się zazwyczaj w kilku znaczeniach – jako:
wspólna cecha danej zbiorowości w określonym czasie, np. mentalność kapitalistyczna;
cecha charakterystyczna różnych środowisk, np. mentalność mieszczańska, kupiecka, związkowa;
cecha charakterystyczna dla określonej sfery aktywności, np. mentalność społeczno-polityczna, obyczajowa, tożsamościowa, ekonomiczna[4]. "
także tego mój kolego jak nie znasz definicji słowa to nie pierdol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów