Nauczycielka w szkole postanowila pokarac ucznia ktory byl nie grzeczny, kara wymierzona linijka. Bije go jak psa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za psa by nie wyszedl z wiezienia... przynajmniej w dzisiejszej polsce... ale jestem pewny ze za pare lat bohaterowie wroca z nowym video gdzie nauczyciel chwali sie swoim zgonem.
Za czasów mojej podstawówki takie bicie to była norma a juz najwiecej ksiądz lał ale jak patrzę na dzisiejsza gimnazjum to mogły by te czasy sie wrucić
Odrazu widac ze ten nauczyciel ma najebane w bani jesze ze szlugiem w ryju napierdalal dzieciaka
Lata `80 PRL. To samo. Gdybym wtedy wiedział, że będzie to miało branie na przyszłym sadolu to miałbym masę takiego materiału ze swojej szkoły.
prawidłowo, tyle w temacie.
Dobry zwyrol. Linijka krzywa od napierdalania, gowniaki rysują krzywo linie i ma powód do bicia
Krypt0 napisał/a:
A ojciec w domu poprawi
sądzę, że nie jesteś ojcem,
bo napierdalanie plemnikami, gdzie popadnie, podczas gdy się onanizujesz, się nie liczy i nie czyni z ciebie ojca
bakus1233 napisał/a:
Gdybym ja trafil na takiego nauczyciela, to pewnie siedziałbym teraz dożywocie he he.
ssałbyś jego fiuta raczej do tej pory, twardzielu z sadola
Wiewór napisał/a:
Poligon tak psa napierdala
szczysz pod siebie gdy czytasz jego posty, czy też boisz się że sam dostaniesz wpierdol ,
/ swoją drogą , na działce miałem wiewiórkę od lat, zwinnie chodzia po sosnach, skakala po gałązkach, fajna była,
tylko, tydzień temu ktoś ją przejechał , na drodze obok,,,,,,,,, brak fotek bo dzieciaki sąsiada mi o tym powiedziały dopiero wczoraj/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów