📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Powinni wprowadzić u nas karę chłosty i oczywiście śmierci też.
Dobra ale to nie jest śmieszne. Takie coś to powinno śmierdzieć na hardzie.
dback napisał/a:
Dobra ale to nie jest śmieszne. Takie coś to powinno śmierdzieć na hardzie.
owszem, to nie jest śmieszne. To jest CUDOWNE i nie powinno być na hardzie.
@dback coś takiego na hardzie? Żartujesz chyba mogłoby się tam znaleźć jakby go pocięli na kawałki a korpus zostawili tak przywiązany do słupa ;>
Cytat:
Zależy co ukradł, jeżeli jedzenie to na taką karę nie zasłużył.
Całkowicie się zgadam. Za kradzież jedzenia karą powinno być patroszenie.
Pan kapitan napisał/a:
I prawidłowo. U nas za taki samosąd byłaby większa kara niż dla przyłapanego na gorącym uczynku złodzieja...
a co jeśli okazałoby się, że w domu ma 3 głodnych dzieciaków i kradł dla nich coś do jedzenia, bo z jakiegoś względu koleś nie ma uczciwych warunków do życia??
szkoda że nie ma u nas samosądów, szkoda, ale myślę że za swoje posty miałbyś co chwilę połamane palce.
polamalo mu te piszczele? nie widze by sie powyginaly, chociaz pewnie kosc strzalkowa poszla
Uwielbiam te dzikie samosądy
Ja: Bo to pojebane...
Mim zdaniem zemsta nie równa się wymierzaniu sprawiedliwości. Ten gościu co połamał mu nogi jest też przestępcą.
Ale serio pomyślcie co on mógł ukraś co najwyżej kurczaka z bazaru, a czy kara była adekwatna do winy ? Ale widzę ,że się wypowiadają sami sędziowie i kaci ,którzy wiedzą jak karać i zadawać ból myśląc ,że są ludźmi.
Ale serio pomyślcie co on mógł ukraś co najwyżej kurczaka z bazaru, a czy kara była adekwatna do winy ? Ale widzę ,że się wypowiadają sami sędziowie i kaci ,którzy wiedzą jak karać i zadawać ból myśląc ,że są ludźmi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów