18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Władca Marionetek 2012-07-28, 16:17 50

psajajajajaja psajajajajaja psajajaja
Zgłoś
Pan Mularz 2012-07-28, 16:24
Powinni wprowadzić u nas karę chłosty i oczywiście śmierci też.
Zgłoś
d................k 2012-07-28, 16:35
Dobra ale to nie jest śmieszne. Takie coś to powinno śmierdzieć na hardzie.
Zgłoś
Anone 2012-07-28, 16:36
należy to rękę upierdolić, a nie
Zgłoś
Lupido 2012-07-28, 16:39
Zajebał małpie banana czy co?
Zgłoś
J................o 2012-07-28, 16:44 1
dback napisał/a:

Dobra ale to nie jest śmieszne. Takie coś to powinno śmierdzieć na hardzie.

owszem, to nie jest śmieszne. To jest CUDOWNE i nie powinno być na hardzie.
Zgłoś
LuxOFF 2012-07-28, 16:46
@dback coś takiego na hardzie? Żartujesz chyba mogłoby się tam znaleźć jakby go pocięli na kawałki a korpus zostawili tak przywiązany do słupa ;>
Zgłoś
Loaloa 2012-07-28, 16:56 1
Cytat:

Zależy co ukradł, jeżeli jedzenie to na taką karę nie zasłużył.

Całkowicie się zgadam. Za kradzież jedzenia karą powinno być patroszenie.
Zgłoś
P................e 2012-07-28, 17:32 2
Pan kapitan napisał/a:

I prawidłowo. U nas za taki samosąd byłaby większa kara niż dla przyłapanego na gorącym uczynku złodzieja...

a co jeśli okazałoby się, że w domu ma 3 głodnych dzieciaków i kradł dla nich coś do jedzenia, bo z jakiegoś względu koleś nie ma uczciwych warunków do życia??

szkoda że nie ma u nas samosądów, szkoda, ale myślę że za swoje posty miałbyś co chwilę połamane palce.
Zgłoś
Cmxku 2012-07-28, 17:32
polamalo mu te piszczele? nie widze by sie powyginaly, chociaz pewnie kosc strzalkowa poszla
Zgłoś
Vendal 2012-07-28, 17:35
Uwielbiam te dzikie samosądy

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to pojebane...
Zgłoś
k................0 2012-07-28, 17:44
no to jak za kradzież to polityków tak powinno się łapać, chociaż nie którzy tak robili np. francuską królową Marie Antonine potraktowano jak zwykłego bandytę i ścięto jej łeb pod koniec 18 wieku
Zgłoś
Canibal 2012-07-28, 18:55
FAKE jak chuj oglądałem 10 razy skurwysyn ani razu w orzechy nie wyłapał a tylko "moje jaja" morde wydziera
Zgłoś
KKdemona 2012-07-28, 20:32
Mim zdaniem zemsta nie równa się wymierzaniu sprawiedliwości. Ten gościu co połamał mu nogi jest też przestępcą.
Ale serio pomyślcie co on mógł ukraś co najwyżej kurczaka z bazaru, a czy kara była adekwatna do winy ? Ale widzę ,że się wypowiadają sami sędziowie i kaci ,którzy wiedzą jak karać i zadawać ból myśląc ,że są ludźmi.
Zgłoś
o................9 2012-07-28, 21:16
jakbyście byli głodni lub nie mielibyście pieniedzy to też byście kradli
pozdrawiam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów