18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szefooo 2010-10-27, 19:59
Wystarczy że podwożą osobę niepełnosprawną i już mają prawo tam stać.
Zgłoś
bloodwar 2010-10-27, 20:57 58
No tak, zabrońmy policjantom łapać złodziei, zabrońmy lekarzom leczyć, zabrońmy strażakom gasić, damy se radę sami, co? Baranie, policja staje gdzie chce i czy to interwencja wymagająca ratowania życia i mienia czy tylko przyjeżdzają do restauracji na pączka należy im się szacunek, bo gdyby nie oni mieszkałbyś pod mostem i żarł śmiecie popijając deszczówką ze ścieku!
Zgłoś
timmy77 2010-10-27, 23:17 2
JP JP niech żyje dres!!!

Dres to miazga, każdy wie,
zbije Cię gdy jest w kupie,
Dresów zgraja to już coś,
Dresów kije dają w kość!
Gdy jest pięciu to ekipa,
zbiją żula z pod sklepika.

Gdy zobaczysz w sklepie dresa,
zrób mu dym w delikatesach.
Zapamiętaj chłopie drogi,
pizgaj dresów bo to wrogi!
Zgłoś
Tymon 2010-10-28, 1:41
Ja wiem, ja wiem!! Nie podpowiadajcie mi!! ja wiem!!
Zgłoś
vass 2010-10-28, 5:22 5
Nostry napisał/a:

Sprawdziłem, nie mieli plakietki za przednią szybą

Nie muszą, wystarczy napis POLICJA na samochodzie i wiadomo, że ułomy.
Zgłoś
bula1946 2010-10-30, 13:59
moze to byla osoba uposledzona ?
Zgłoś
dirty_pig 2010-10-30, 14:19
pisze na samochodzie POLICJA czyli musiała nim jechać osoba niepełnosprawna, tyle że umysłowo

[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-10-30, 14:24 ]
Jest napisane jak już, poza tym nie szalej z capsem.
Zgłoś
krzychu1388 2010-10-30, 15:47
vass nie porównuj ich do siebie! To że Ty jesteś ułomny to nie znaczy że wszyscy tacy są.
Zgłoś
Twój Stary 2010-10-30, 16:04
@bloodwar gdyby nie oni mialbym swoj telefon komorkowy jebani zlodzieje w mundurach
Zgłoś
Gszysztow 2010-10-30, 16:45 2
Faktycznie nowość, że ktoś wykorzystuje swoje uprawnienia. Tak samo ochroniarz na meczu podgląda widowisko, tak samo ludzie rozładowujący towar w porcie nieraz podpierniczą co wypadnie z kontenera, tak samo ksiądz może subtelnie wykorzystać kazanie do spraw politycznych. Każdy trochę nagina, byle nie do przesady.
Zgłoś
vass 2010-10-30, 17:40
krzychu1388 napisał/a:

vass nie porównuj ich do siebie! To że Ty jesteś ułomny to nie znaczy że wszyscy tacy są.

Pracujesz w policji gamoniu ? Jak nie to się odpierdol, jak tak to też się odpiedol. Kochasz policję to Twoja sprawa, ja nie muszę. Dla mnie to banda skorumpownych cwaniaczków.
Zgłoś
dirty_pig 2010-10-30, 17:41 3
bloodwar napisał/a:

bo gdyby nie oni mieszkałbyś pod mostem i żarł śmiecie popijając deszczówką ze ścieku!

tobie policja wybudowala dom nakarmila i daje cos do picia? naprawde ciewakie opowiadasz tylko czego bzdury?
Zgłoś
i................t 2010-10-30, 18:04 2
Twój Stary napisał/a:

gdyby nie oni mialbym swoj telefon komorkowy jebani zlodzieje w mundurach

podobną sytuację miałem, ale co do kompa. A taka prawda o policji, że ciągle narzekają na brak kasy i nic nie robią (jak to mówią "za te pieniądze, nie warto wychodzić pracować"), użalają się nad sobą i wykorzystują władzę.
Zgłoś
Google 2010-10-30, 22:44 6
bloodwar napisał/a:

No tak, zabrońmy policjantom łapać złodziei, zabrońmy lekarzom leczyć, zabrońmy strażakom gasić, damy se radę sami, co? Baranie, policja staje gdzie chce i czy to interwencja wymagająca ratowania życia i mienia czy tylko przyjeżdzają do restauracji na pączka należy im się szacunek, bo gdyby nie oni mieszkałbyś pod mostem i żarł śmiecie popijając deszczówką ze ścieku!

A postaw się w miejscu inwalidy, który by chciał tam zaparkować...

Tak, tak, usprawiedliwiaj ich jeszcze, może jeszcze w imię prawa mogą np gwałcić i robić co się im rzewnie podoba. Jeżeli jest to interwencja, to stawia się radiowóz na sygnale, nawet na środku sklepu, a nie na miejscu dla inwalidy, które jest blisko wejścia, by było jak najbliżej po pączki. Prawo jest po to by go przestrzegać, a stróże prawa są od tego by je egzekwować, a nie od pokazywania, że ja jestem policjantem i mogę więcej niż ty szary obywatelku.
Ja nie będę miał szacunku do policjanta, który za moje ciężko zarobione pieniądze, urządza sobie prywatny folwark na miejscu dla inwalidy, bo przyjechał po pączki.

Służby mundurowe, zawody, o których wspomniałeś mają pewne przywileje ale nie zwalnia ich to z przestrzegania prawa i pewnych norm. Zawody zaufania publicznego powinny świecić przykładem, a takie zachowanie, gdzie np radiowóz parkuje się w miejscu dla inwalidy (z wyłączeniem interwencji) zasługuje na potępienie. A jeżeli społeczeństwo na to przyzwala, to proszę nie mieć do nikogo pretensji, że żyjemy w dziwnym kraju...

I nie zapominaj, że policja i inne służby mundurowe jest finansowana z budżetu państwa, także owi policjanci mają pensję z moich i innych uczciwie i ciężko pracujących obywateli.
Zgłoś
D................q 2010-10-31, 13:06
Dokladnie tak samo mysle. Oto kilka przykladow z zycia:
Sytuacja w centrum, przejscie dla pieszych. Zapala sie czerwone dla samochodow, na pasy wchodza piesi, w tym dziewczyna prowadzaca rower. Na wolnym pasie z prawej jedzie policja. Przed swiatlami (dalej czerwone) wlaczaja syrene, prawie rozjezdzaja laske z rowerem, poczym za swiatlami wylaczaja syrene i bestrosko jada sobie bez pospiechu...
Nie mowiac o tym jak mojego kupla oskarzyl pies z suka o napasc i pobicie bo podchmielony kolega nie dal sobie rak skuc kajdankami (zero agresji, na zarty mu sie wzielo). Nie dotknal nawet policjanki palcem. i co? I sprawa w sadzie. Zreszta pies obiecal mu ze bedzie mial przesrane. Policjankta oczywiscie zeznawala, ze zostala tez pobita.
W jakim kraju my zyjemy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem