📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Luis napisał/a:
e tam, dostał kopa w dupe. Jak stanie to się jądra unoszą.
kolejna laska z jajami (dosłownie)
dawaj fote na harda.
@Dildo Tak ,lepiej kurwa ubrać się w bluzę JP i zgolić się na pałę żeby móc robić fisting głową -.- ,każdy ma inne poglądy więc :idźpanwchuj:
@ Dildo
na ulicy śpiewałbyś inaczej.
na ulicy śpiewałbyś inaczej.
pewnie mu stała pała a tu zonk,hehe
to dziwne ? po kopniaku ta fajna blondynka zmieniła się w brzydkiego faceta...
Dildo, powiedz to szefowi gangu motocyklowego w twarz. Dla mnie osoby posługujący się nickiem oznaczającym gumowego penisa mają kompleks albo chcą sobie coś zrekompensować.
@Dildo,
szkoda, ze Ty jestes taka taka cipa, ze nawet nie masz jaj powiedziec tego komus w 'realu'.
wstaw filmik jak mowisz ten swoj tekst takim ludziom jak: Clay Guida, Kirkland Laing albo Andre Arlovski cwaniaku.
szkoda, ze Ty jestes taka taka cipa, ze nawet nie masz jaj powiedziec tego komus w 'realu'.
wstaw filmik jak mowisz ten swoj tekst takim ludziom jak: Clay Guida, Kirkland Laing albo Andre Arlovski cwaniaku.
@Dildo racja, jak byłem młody to takich się z buta ciągnęło od razu na widok
Pamiętam te piękne chwile jak wpadaliśmy do meliny takich i robiliśmy im rozpiździec. I te śmieszne kasetki z brzdąkaniem i ryczeniem rozwalaliśmy.
Pamiętam te piękne chwile jak wpadaliśmy do meliny takich i robiliśmy im rozpiździec. I te śmieszne kasetki z brzdąkaniem i ryczeniem rozwalaliśmy.
@Pan Falus
Tobie pokemonie to się chyba bajki pomyliły, idź trollować na kozaczek.pl.
@Dildo
A tobie mama nie mówiła żebyś komputera nie włączał dopóki lekcji nie odrobisz?
@Dildo
Mad_Trucker napisał/a:
@Pan Falus
@Dildo
Co to za kozaczek.pl? Czy to forum dla długowłosych facetów?
Chuj w dupę długowłosym, czyli gejom.
a tam pierdolicie, ten facet z długimi włosami jest fajny, ma ciekawe poczucie humoru ;D
po przeczytaniu wszystkich komentarzy mogę stwierdzić ,że na pewno wszyscy faceci z długimi włosami to napinacze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów