ciekawy sposób ukarania zdradzającego męża
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chytrusek napisał/a:
Żonę powinni ukarać. Jak ją zdradzał, to za mało dawała.
W końcu ktoś tu się z sensem wypowiedział. Takich ludzi nam w tym kraju potrzeba. Brawo, brawo.
nie rozumiem. po co karać faceta, który wyruchał inną? widocznie żonka mu nie wystarczała. jak mnie mój facet zdradzi, to najpierw go wypierdolę z domu i powiem, że nie chcę go więcej widzieć, a później zapłaczę i zastanowię się nad samą sobą, coby w przyszłości uniknąć takiej smutnej sytuacji.
ale to raczej nie nastąpi, bo zdaję sobie sprawę, że ciężko byłoby mu znaleźć pannę, która w łóżku da mu tyle, co ja
ale to raczej nie nastąpi, bo zdaję sobie sprawę, że ciężko byłoby mu znaleźć pannę, która w łóżku da mu tyle, co ja
A ja cały czas byłem pewien, że obrócą go drugą stroną
habumbabum napisał/a:
A czy szanowna panna już udzieliła się w temacie:
sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-vt26918.htm
Cytat:
Znając życie to on pewnie co innego zrobił, tylko autor wymyślił sobie że to za zdradę, bo nie wiedział jak to opisać.
a co ja kurwa z tvnu jestem czy jaki chuj???
w źródle tak było podane
kaotic.com/30999_Justice-Videos-Indian-Man-Is-Severely-Beaten-With-Sti...
Chłop zdradza to go biją kijami. Kobieta zdradza, to ją kamieniują. Widać, że nie pojęli zasad gry w baseball.
w czym dupa jest lepsza od glowy zeby to ja bic. Zamiast bic ciapka i angażowac 4 innych ciapakow do likwidacji jednego ciapka mozna udezyc raz w glowe... raz
Mógłby ktoś przerobić na gifa i zapętlić? Oglądałbym to codziennie przy porannej kawie.
PoMaluchu napisał/a:
up@ ciapaty to ciapaty nie drążyć
Hindus to nie ciapaty, gówno wiesz to nie szczekaj. Hindusi wieżą w Budde, i tak samo jak my mają już dość arabów. Do tego stopnia, że pomimo iż ich kultura nakazuje nadstawiać 2 policzek, to zaczęli już grupami napadać na gwałcących ich kobiety ciapatych. Tak więc od Hindusów się odczepcie.
Jak to mawia stare przysłowie: Dobra żona swojego chłopa głodnego i napalonego z domu nie wypuści
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów