Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdolę,wy polaki robaki nie nadążalibyście z urywaniem gałęzi do napierdalania swoich brzydkich,bladych,zaniedbanych polskich kurwiszonów gdybyście mieli je tak karać za to, że was zdradzają haha
To co odpierdalają te polskie kurwisze w cywilizowanych krajach Europy Zachodniej woła o pomstę do nieba.Na widok czarnych facetów te pizdy wasze rozkładają nogi gdzie popadnie i to dosłownie.Takze przesyłam pozdrawiam do was prosto z Holandii polskie robale.Moze to właśnie, któregoś z was żona,albo siostra ciągnęła druta mulatowi wczoraj wieczorem po pijaku w klubie w Oss
a ty taki madry oblatany i nie polak, wiec wypierdalaj buraku , myslisze ze euro zarabaiasz i jestes lepszy? dla mnie takie pisanie mozesz wsadzic w swoja rozjebana dupe wiesiaku, a co do naszych dziewczyn, to nie sa one wyjątkowe, kazdy lubi egzotyczne klimaty, i nie tobie to oceniac zajmij sie swoja obsrana dupa cwelusie z zadupia, polskie robaki, a kamil jebany antypolski smiec orany w holandi traktowany jak gowno msci sie na sadolu bo zadna z naszych dziewczyn nie che z nim sie bujac, burak jestes i amen
To co odpierdalają te polskie kurwisze w cywilizowanych krajach Europy Zachodniej woła o pomstę do nieba.Na widok czarnych facetów te pizdy wasze rozkładają nogi gdzie popadnie i to dosłownie.Takze przesyłam pozdrawiam do was prosto z Holandii polskie robale.Moze to właśnie, któregoś z was żona,albo siostra ciągnęła druta mulatowi wczoraj wieczorem po pijaku w klubie w Oss
Współczuję. Musi być ci naprawdę wstyd za matkę, że masz czarnego ojca.
Ja pierdolę,wy polaki robaki nie nadążalibyście z urywaniem gałęzi do napierdalania swoich brzydkich,bladych,zaniedbanych polskich kurwiszonów gdybyście mieli je tak karać za to, że was zdradzają haha
Ty, ale czaisz, ze za granice wyjeżdżają tylko menele i nieudacznicy, którzy stawiają na szali swoja godność i wykonują najgorsza robotę, której Anglicy/ Holendrzy/ Niemcy by nie robili? Te laski, o których mówisz, które ciągną lachy mulatom, wywodzą się własnie z puli tego menelstwa. Im to nie robi, ze za dnia zamiatają ulice, albo opierdalają zmywak, a wieczorem opierdoli gałę murzynowi. Normalna polska laska ma swoja godność i o siebie dba.
Ryje wy polskie zwierzęta,bo nie jesteście godni zwracać się do mnie psy.Aha ... ktoś tam napisał, że każdy lubi egzotyczne klimaty masz rację, wcale nie dziwię się polskim dziewcznom , że wolą czarnego gościa od polaka z 12cm fiutkiem,widocznym brakiem w uzębieniu i z zaawansowanym łysieniem w wieku 20-20 paru lat.Pozdrawiam
Matka ci się puściła z czarnym, masz czarnego ojca i jeszcze się z tego cieszysz?
żeby nie robić sobię wstydu przed ludźmi.
Ale przecież ty mieszkasz w jednym mieszkaniu na spółę z 10 murzynami czy ukraińcami, a w robocie pracujesz tak samo z ekipą czarnuchów i ukraińców. Wiec przed jakimi "ludźmi" ty chcesz się wstydzić, skoro całe twoje otoczenie to karaluchy?
Tylu chłopa na jedną drobną babę, trochę wstyd
pewnie sami bracia męża, widać że inteligencja bo w koszulach wszyscy
W skrócie to wygląda tak: Murzyn,Cygan,Arab, Żyd,Niemiec,Ukrainiec, Gówno w kiblu>polak robak
Coordinator
W skrócie to wygląda tak: Murzyn,Cygan,Arab, Żyd,Niemiec,Ukrainiec, Gówno w kiblu>polak robak
Aha, no to skoro w twoim 10-osobowym mieszkaniu z murzynami i arabami ty jesteś na ostatniej pozycji łańcucha pokarmowego, to musisz robić za cwela! Pewnie gotujesz obiady i czyścisz pały czarnuchom, co?
Nie obrażaj mnie nazywając mnie polakiem ty polska swiniio,to już było naprawdę poniżej pasa...a jeśli chodzi o opierdalanie czarnej gały to nikt tak nie opierdala petardy jak twoja matka,buziaczki
Coordinator
Nie obrażaj mnie nazywając mnie polakiem ty polska swiniio,to już było naprawdę poniżej pasa...a jeśli chodzi o opierdalanie czarnej gały to nikt tak nie opierdala petardy jak twoja matka,buziaczki
wychodzi na to ze jestes bekartem kurwy i brudasow powstales w rynsztoku w trakcie zbiorowego gwaltu jakis ciapatych pizd, teraz nikt cie nie lubi. Ani bialy ani czarny, przejebane miec matke kurwe i tatusiow ciapakow zawszawionych sinych zasrancow, mimo to pozdro cwelu w dupe dety gumiaku jebany.
Coordinator
Nazywanie ciebie Polakiem to nie jest moje widzimisie, tylko stwierdzenie faktu. Urodziłeś się w Polsce, mieszkałeś tu ileś lat a wiec pod względem prawnym jesteś Polakiem.
A od mamusi to się odczep, moja mama jest dumną, inteligentną i wykształconą Polką i patrzy z góry na polski plebs na Zachodzie, a czarnucha to na oczy nie widziała!
Natomiast twoja garbata matka harująca u Abdula po 14 h dziennie ponoć ostatnio zeszła z ceny, bo jej 2 zęby wypadły i teraz bierze 5 € za gałę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów