📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
jest moc ja osobiście wolę plastikową butelkę + acetylen + tlen i kawałek szmatki z ogniem
Za dzieciaka wystrzelałem się tym od chuja i trochę. Huk zajebisty. Kamyczek, puszka, trochę wody a zabawy od groma. Polecam wszystkim
crossdressphyxia napisał/a:
Widzę, że kolega jest taki światowy i nowoczesny, że dla rozrywki pewno chodzi do filharmonii i uprawia seks tantryczny z kolegami po doktoracie.
A co jest takiego światowego i nowoczesnego w instytucji filharmonii według Ciebie? Istnieje od wieków i nie jest niczym z kosmosu. Polecam
Z dzieciństwa pamiętam również saletre z cukrem. Dojebaliśmy tym miksem litrowa puszkę po farbie, osiedle przez jakieś pół godziny wyglądało jak Czeczenia. Przyjechała policja i straż pożarna, pamiętam jakby to było wczoraj kiedy to podczas spierdalania myślałem tylko o tym że nie chce iść do więzienia.
Jeśli dodacie mąki wtedy ogień nabiera ciekawych odcieni.
Jeśli dodacie mąki wtedy ogień nabiera ciekawych odcieni.
beeveer, Zobacz w ogrodniczym sklepie, powinni mieć. jest używany do gazowania kretów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów