Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
masterwow 2014-04-29, 23:33
jest moc ja osobiście wolę plastikową butelkę + acetylen + tlen i kawałek szmatki z ogniem

...
Zgłoś
koozka 2014-04-30, 0:18
Cytat:

Fascynujące nie ma co, jakim trzeba być zjebem żeby naśladować nawet taką plebejskość...

Napiszę krótko. Wypierdalaj. A co do samego karbidu.

Za dzieciaka wystrzelałem się tym od chuja i trochę. Huk zajebisty. Kamyczek, puszka, trochę wody a zabawy od groma. Polecam wszystkim
Zgłoś
beeveer 2014-04-30, 0:26
gdzie dziś najprościej karbid kupić? dzieci dorastają..
Zgłoś
Qndzia 2014-04-30, 2:26
crossdressphyxia napisał/a:

Widzę, że kolega jest taki światowy i nowoczesny, że dla rozrywki pewno chodzi do filharmonii i uprawia seks tantryczny z kolegami po doktoracie.

A co jest takiego światowego i nowoczesnego w instytucji filharmonii według Ciebie? Istnieje od wieków i nie jest niczym z kosmosu. Polecam
Zgłoś
kothletino 2014-04-30, 10:22 1
Z dzieciństwa pamiętam również saletre z cukrem. Dojebaliśmy tym miksem litrowa puszkę po farbie, osiedle przez jakieś pół godziny wyglądało jak Czeczenia. Przyjechała policja i straż pożarna, pamiętam jakby to było wczoraj kiedy to podczas spierdalania myślałem tylko o tym że nie chce iść do więzienia.
Jeśli dodacie mąki wtedy ogień nabiera ciekawych odcieni.
Zgłoś
Szpaku123 2014-04-30, 10:48
beeveer, Zobacz w ogrodniczym sklepie, powinni mieć. jest używany do gazowania kretów
Zgłoś
rufus90 2014-04-30, 15:43
Ciekawe tylko kiedy jakiś debil się tym zacznie bawić, nie zdąży uciec i ue zakaże produkcji karbidu..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów