18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Karetką po Bydgoszczy
szymek61 • 2013-02-16, 18:17

W związku ze stresującą robotą, panowie sobie urozmaicają drogę muzyką i komentarzami na temat złego zachowania kierowców na drodze.

2:18 muzyka

od 3:00 komentarze

Niby nic niezwykłego ale chciałem promować swoje ukochane miasto
Zgłoś
RadzioC 2013-02-16, 23:40
tyle czekalem ! gdzie kurwa ten wypadek ?
Zgłoś
pol102 2013-02-16, 23:51
Jeśli ktoś wierzy w świętość strażaków w tej kwestii to proponuję odkurzyć yT i sprawdzić programy "JRG w akcji" oraz "28 sekund". Dziwne, że dało się zrobić z przejazdów jakikolwiek materiał bo na miejscu kierowców 90% z krytykujących zesrałaby się w gacie i nie odmawiała nic poza litanią "kurew".

GreenBox napisał/a:

5 tematów, wszystkie w sucharach. jebany wodzirej sadistica, co umie z pyskiem lecieć do każdego, a sam chuja robi.[...]

Zgłoś
crazY01 2013-02-17, 0:02
Jak on dostał tą robote? albo jakis idiota go zatrudnił...albo dobry z niego aktor na rozmowach kwalifikacyjnych.. "bendem dobrym i kóltullalnym kierowcom Panie pracodawcooo"
potem taki wsiada w mini i jest po kierowcy, prawku i oby nie po innych uczestnikach ruchu dorgowego if u know what i mean
Zgłoś
BP82 2013-02-17, 0:22
To jest ta tajemnica lekarska?
Zgłoś
ukcioo 2013-02-17, 0:34
Qboos napisał/a:

Jedzie ratować życie - szacunek. Ale wyzywanie innych kierowców od debili i idiotów jest, delikatnie mówiąc, burackie. Nie zrozumcie mnie źle, po prostu nie widziałem nigdy filmiku, w którym policjanci lub strażacy w ten sposób komentują innych uczestników drogi jadąc na wezwanie.

Kod:
<br> http://www.sadistic.pl/straz-pozarna-w-rosji-na-drodze-vs-rosjanie-vt125837,15.htm

no to patrz
Zgłoś
Madmartigen 2013-02-17, 0:54 4
widać od razu że Bydgoszcz bo w toruniu na koniach jeżdżą z krzyżem
Zgłoś
DeSalvo 2013-02-17, 2:41
o! Bydgoszcz.. i Paluch!
Piwko

wszyscy są popieprzeni.
Zgłoś
B................o 2013-02-17, 6:24
Idę do studium medycznego, żeby sobie polatać erką 130 po mieście... No i ratować ludzi oczywiście.
Zgłoś
Emer88 2013-02-17, 11:43
Tu to chociaż zapierdalał tą karetką a nie jak w Łodzi powoli po skórę ....

Żebyś Kur...wo zmierzła !!!
Zgłoś
gucio926 2013-02-17, 12:32 1
"Jedzie ratować życie - szacunek. Ale wyzywanie innych kierowców od debili i idiotów jest, delikatnie mówiąc, burackie. Nie zrozumcie mnie źle, po prostu nie widziałem nigdy filmiku, w którym policjanci lub strażacy w ten sposób komentują innych uczestników drogi jadąc na wezwanie."

To mało widziałeś.
Zgłoś
fun88 2013-02-17, 13:27
powodzenia w szukaniu nowej pracy (szef)

hs
Zgłoś
K3NJI 2013-02-17, 13:56 1
kiero to skończony debil, piwa nie ma bo promowanie :takiej" pizdowskiej bydgoszczy nie wchodzi w grę, nic dziwnego, że Toruń sie z was śmieje
Zgłoś
paparapa 2013-02-17, 20:44
przeraża mnie ze tacy debile 'kurwa kurwa kurwa, o prawie sie jebli, kurwa' maja tak odpowiedzialna prace, po wyslawianiu sie mozna mu wystawic opinie dresa osiedlowego z zanikiem intelektu;/
Zgłoś
frantic2345 2013-02-20, 19:30
161ZT650 napisał/a:

Weźcie to usuńcie, zaraz jakaś menda da to do TV i chłopaki stracą robote...

wykrakałeś
Zgłoś
shogun 2013-02-20, 19:31
Już w faktach na tvn był ten filmik a gościu juz pracy szuka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów