Co to tutaj pisać wystarczy, że to oglądniecie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
czy aby ten materiał nie powinien trafić na harda?
@Sarkos: to, że słowo "oglądnąć" nie należy do gwary wielkopolskiej nie znaczy jeszcze, że jest wyrazem niepoprawnym. Oglądać - oglądnąć, zaglądać - zaglądnąć itd. Dla mnie takie formy dokonane są logiczne, ale nie toczę piany jak ktoś "wychodzi na dwór obejrzeć jagody", czy jak wy tam w obecnej stolicy mówicie.
Sarkos napisał/a:
Pomijając już sam filmik... Nie można czegoś oglądnąć, można obejrzeć, nauczcie się w końcu kurwa pisać. Chuj mnie obchodzą wasze regionalne słówka.
a mnie chuj obchodzą zbulwersowane piździki, które nie potrafią nawet przyznać się do prawdziwiej daty urodzenia a grzmią w około i wydaję im się, że są najmądrzejsi.
pomijając już fakt, że przez dwa lata wrzucił taki 2 kawały a się spina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów