📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:21

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zlodziej to ktoś kto zabiera czyjes mienie bez wiedzy poszkodowanego. Chłop który grozi bronią to pospolity bandyta a nie złodziej.

niestety chuja sie znam i w tym temacie za duzo sie na wypowiem ale czy istnieje mozliwosc, ze rewolwer by sie zjebal i koles dostal odlamkiem? tzn. ze w jego strone polecialy odlamki ? Jesli sam sie postrzelil, normalnie... to kurwa gratuluje

JaTylkonaChwile napisał/a:
niestety chuja sie znam[...]
Pewnie palec na spuście i nerwowe machanie łapami. Czego więcej trzeba do szczęścia.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Gdyby ktoś pytał JAK? Otóż postrzelił się ściągając plecak. Pewnie chciał coś do niego ładować.
Ni cholery nie umiem wytłumaczyć jak to fizycznie wyglądało. Musicie to sobie wyobrazić.
Kurtka i mocno ściągnięte paski plecaka, w jednej ręce giwera z palcem na spuście i ...
Ni cholery nie umiem wytłumaczyć jak to fizycznie wyglądało. Musicie to sobie wyobrazić.
Kurtka i mocno ściągnięte paski plecaka, w jednej ręce giwera z palcem na spuście i ...
Ale jeden ze świadków wyjątkowo miły nawet mu zamrażarkę już podsunął
wszak tam spędzi kilka najbliższych godziny

Fajnie wierzga, jak kurczak bez łba
Besteher napisał/a:
Zamkną go za usiłowanie samobójstwa.
za probe samobójstwa przewidziana jest kara śmierci..
Pytanie do ekspertów. Czy on sobie upierdolił tętnicę szyjną czy co, że tak z niego obficie pociekło? Przy takiej ilości krwi (czasami wygląda to gorzej niż faktycznie jest) to chyba nawet jakby to zrobił na gotowej do operacji sali chirurgicznej to by nie zdążyli pomóc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów