chyba jednak nie o dzika im chodziło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
te inne świnki tez chciały być zjedzone, bo jak tego wciągało to one podleciały i krzyczały żeby je też krokodyl wciągnął
pelepele napisał/a:
Nie no, moda na współczucie pieskom i kotkom to za mało? Teraz płacz o dzika w komentarzach. Sadolu, co te gimby z tobą zrobiły
Ciebie zajebać mogę bez mrugnięcia okiem ale od dzików to wara.
Nie wiadomo czy krokodyl dorwałby choć jedna sztukę a tak dostał ją w prezencie. Tym co rzucali najebałbym garści, tym co nie rzucali też bym najebał profilaktycznie.
Reszta świń, nie taka świńska. Zamiast spierdalać, chciały pomóc. Dała bym im piwo, ale na chuj im
W ZOO nie bez powodu jest zakaz dokarmiania zwierząt. W dupie mam tego dzika, ale jak debil chciał popatrzeć jak krokodyl wpierdala mięsko, to mógł tam wskoczyć, fajniej by było.
kurwa i ten dźwięk drącej się świni, jak ja go nie lubię. Przez ładnych 10-15 lat miałem za oknem, jakieś 150 metrów od domu, lecznice dla zwierząt, no i co weekend o 6 rano wycinali jajca świniom przez godzinę, ja pierdole jakie to były męczarnie, można było zapomnieć o spaniu.
to było akurat skurwysyństwo na pełnej. Gdyby nie to, że te zjeby z łodzi rzucały jedzenie, to krokodyl nie wpierdoliłby tej lochy, a tak, to jej dzieci musiały patrzeć, jak ich matka jest wpierdalana żywcem przez fourfeeter'a ;/
Głodny nie zdechł.
No i dziku doznal obrazen lub zostal wpierdolony, bo jakis brudas mial kaprys. Chcialbym zobaczyc akcji z odwroconymi rolami. Przynajmniej byloby smiesznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów