📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
na pozbycie sie ciapackiej zarazy z europy w sam raz
chetnie swoja przyszla tesciowa bym tam wjebal, ale pewnie ona by te piranie wpierdolila, a nie one ja
A co mają posiadać zęby? M.in. posiadają szkliwo cement ale nie będę Cię teraz uczył, wikipedia może to zrobić za mnie.
Ale nie mów kuźwa, że nie wiesz dlaczego teściowa powinna mieć dwa zęby
Base, chodzi o błąd w Twojej wypowiedzi
"A więc teściowej byś musiał np. wybić jeden dwóch posiadających zębów."
Aby była poprawna powinna brzmieć
"A więc teściowej byś musiał np. wybić jeden Z dwóch posiadaNYCH zębów."
PS: Żyjemy w klimatycznie zajebistym miejscu, na większości kuli ziemskiej albo coś czeka aby Cię zajebać, albo przeżycie w pojedynkę kończy się zgonem po kilku dniach. U nas jedynym zagrożeniem są żmije (które notabene jeśli ukąszą zdrowego mężczyznę to chuja mu się stanie poza zajebistym bólem), piętnaście wilków i 3 niedźwiedzie, ludzie spoza Europy mają przejebane...
"A więc teściowej byś musiał np. wybić jeden dwóch posiadających zębów."
Aby była poprawna powinna brzmieć
"A więc teściowej byś musiał np. wybić jeden Z dwóch posiadaNYCH zębów."
PS: Żyjemy w klimatycznie zajebistym miejscu, na większości kuli ziemskiej albo coś czeka aby Cię zajebać, albo przeżycie w pojedynkę kończy się zgonem po kilku dniach. U nas jedynym zagrożeniem są żmije (które notabene jeśli ukąszą zdrowego mężczyznę to chuja mu się stanie poza zajebistym bólem), piętnaście wilków i 3 niedźwiedzie, ludzie spoza Europy mają przejebane...
idealne miejsce na komunistów i reszty z partii PO.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów