Dokarmiając wróble, dokarmiasz sikorki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
W Polsce taka bieda że kurwa nie stać ludzi już wieszać słoninę więc muszą sobie bez niej jakoś radzić chyba że cyganie zawsze podjebią z drzewa ją
poproszę wersję w HD
też tego nei wiedziałem , kurwa czego oni w tej szkole uczyli??? z początku myślałem, że to tylko solówka pod karmnikiem ale jak go zaczął dziobać.... ;(
seria wyjadaja mózgi? jak hannibal z telewizji??
seria wyjadaja mózgi? jak hannibal z telewizji??
O w mordę. Nie wiedziałam, że sikorki to takie mordercze kurwy.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zupełnie jak u nas w rządzie koryto pełne ale i tak rzucają się na siebie.
Miała być słonina a nie jakieś ziarenka. Tak kończą wegetarianie.
Pożywienie bogatki stanowią owady (od jaja, larwy po poczwarki i postaci dorosłe), pająki i inne bezkręgowce, zimą pokarm roślinny - nasiona, owoce (szczególnie chętnie nasiona roślin oleistych, np. słonecznika), często dokarmiana przez ludzi słoniną. W tej chłodnej porze roku przez wszystkie godziny dnia szuka też jajeczek i larw owadów ukrytych w szczelinach gałęzi. Potrafi zjeść w ciągu minuty 24 owady lub ich jaja i odwiedzić w ciągu doby około tysiąc drzew
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów