hyhy, głupi bachor
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wielkie mi ceregiel, przecież nic mu nie zrobił.
Biedny delfin skok roku wykonał a miska już pusta była.
Biedny delfin skok roku wykonał a miska już pusta była.
Karmienie delfinów okazało się szokującym przeżyciem dla ośmiolatki z Orlando. Dziewczynka, wbrew zakazowi, wzięła w rękę papierową tackę z jedzeniem. Jeden z delfinów wyskoczył z wody i złapał dziecko za dłoń, lekko je raniąc. Rodzice są oburzeni i atakują w mediach władze delfinarium. Sprawa wywołała za oceanem dyskusję nt. tego, czy te pretensje są słuszne.
klik
klik
Własnie przeczytałem "niusa" o tym zdarzeniu. Kurwy tylko zamknąć w domu, kończyny przykuć łańcuchami do ściany, wszystko pluszem wyłożyć i wstrzykiwać jakieś środki ciężko otępiające. Wtedy kurwa byłoby bezpieczeństwo absolutne.
A najbardziej to mnie "rozwaliło" : "Ojciec dziewczynki przyznał, że kilka razy usłyszał, że tacek podnosić nie należy, ale "w sumie to nie wiedzieliśmy dlaczego", a w okół basenu miało nie być żadnych ostrzeżeń, że ssaki mogą ugryźć."
Nie kurwa... Idę zmienić obywatelstwo na amerykańskie, powkurwiam tygrysa w zoo, wsadzę tam do jego klatki swoją nogę i poczekam aż ją tygrysek upierdoli. Oczywiście wszystko nagram. Później będę się tłumaczył jak ojciec tej małej. Na końcu dostanę takie odszkodowanie, że kupię sobie protezę nogi lepszą od prawdziwej kończyny i jeszcze mi starczy na wykupienie jakiejś małej wysepki na której zamieszkam i będę się śmiał z debili do śmierci.
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
A najbardziej to mnie "rozwaliło" : "Ojciec dziewczynki przyznał, że kilka razy usłyszał, że tacek podnosić nie należy, ale "w sumie to nie wiedzieliśmy dlaczego", a w okół basenu miało nie być żadnych ostrzeżeń, że ssaki mogą ugryźć."
Nie kurwa... Idę zmienić obywatelstwo na amerykańskie, powkurwiam tygrysa w zoo, wsadzę tam do jego klatki swoją nogę i poczekam aż ją tygrysek upierdoli. Oczywiście wszystko nagram. Później będę się tłumaczył jak ojciec tej małej. Na końcu dostanę takie odszkodowanie, że kupię sobie protezę nogi lepszą od prawdziwej kończyny i jeszcze mi starczy na wykupienie jakiejś małej wysepki na której zamieszkam i będę się śmiał z debili do śmierci.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
hehehe pewnie starzy jej porsche kupią żeby nie płakała. A za moich pięknych czasów kiedy nie było wylęgarni gibmazzzzz (piękne czasy) to bym usłyszał żartobliwe nie rycz lub bądź mężczyzną
io ameryka to pozew o odszkodowanie i wniosek o uspienie bestiji
Busch Garden na Florydzie jak by co.
Kóba napisał/a:
Kurwa straszne, faktycznie
Mnie kot codziennie bardziej drapie...
Znaczy było ruchane?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów