Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
przyp🤬alasz sie do spodni kolesia ktory odp🤬la dobra akcje zamiast do przyk🤬a ktory zaparkowal jak ostatni idiota
bravissi k🤬a mo
przyp🤬alasz sie do spodni kolesia ktory odp🤬la dobra akcje zamiast do przyk🤬a ktory zaparkowal jak ostatni idiota
bravissi k🤬a mo
A kto by pomyślał że ktoś wyjdzie porzucać do kosza
gry w telefonie są lepsze
Byku35 napisał/a:
A kto by pomyślał że ktoś wyjdzie porzucać do kosza
pewnie grał na telefonie ale przerwał bo dobrą akcję chciał odj🤬
nie no zajebiste miejsce na kosza..... sam bym tam zaparkował
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
Recydywista napisał/a:
@up
bravissi k🤬a mo
Cóż za wspaniała akcja.

Zdarzają się sytuację kiedy musisz gdzieś szybko zaparkować co jestem w stanie zrozumieć. Nie jestem w stanie zrozumieć natomiast gościa który lubi spodnie czuć w rowie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie