Znajomy znajomego musiał interweniować po tym, jak pan z tego srebrnego samochodu zaparkował mu na podjeździe któryś raz z kolei.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I co? Da się bez niszczenia, rysowania, sprayowania fury? Da się! Piwko dla człowieka z Toyoty. Zastanawiam się, czy moje, już niedługo trzynastoletnie, clio dałoby radę
primex napisał/a:
U mnie pod domem robią to samo. Chyba zastosuje podobną metodę Mam nadzieje, że 2.5 V6 wystarczy do wyszarpania jakiegoś paścia
Przykro mi ale tico nie mają takich silników
Zaje..ście! i jeszcze mógł mu powietrze spuścić jak to dobrze mieć kolegę kolegi o znajomego haha:)
@2x up a ja myśle że bardziej od silnika to się liczy masa
Ja miałem taki problem z chujem, co parkował, bo on tu zawsze... Wprowadziłem się na swoje, własnościowe. Teren mój. Po kilku pyskówkach, kulturalnie laweta, gościu beknął za odbiór auta, z policyjnego parkingu. Ostrzegałem. Chuj na to kładł. Więc i ja też chuj na niego położyłem. Odgrażał mi się. No cóż niechcący nagrałem. Więc zapytałem, czy woli wpierdol, czy sprawę? stawia szrota na ulicy. Chujom stop.
Jeszcze na początku 'wypierdalaj z mojego miejsca'. To wypierdoliłem. Bo nie wiedziałem, co jest czyje.
Jeszcze na początku 'wypierdalaj z mojego miejsca'. To wypierdoliłem. Bo nie wiedziałem, co jest czyje.
no i bardzo dobrze, że pan ze srebrnego pokazał panu ze srebrnego, że tak nie wolno
To źle myślisz, bo w takiej sytuacji liczy się moment obrotowy. Co z tego, że będziesz mieć masę, jeśli nie masz momentu, żeby to pociągnąć? Myślę, że w tym przypadku Audi Q7 3.0 TDI dałoby radę.
Jeśli tak było to bardzo dobrze zrobił. Mało tego, takiemu skurwysynowi powinien to auto do Wisły wrzucić albo z klifu spuścić. Nauczy się kutas parkować.
myślę, że większość podpowiadających co trzeba zrobić kierowcom, którzy zastawiają wjazd na cudze posesje, wylewa swoje smutki. Sami tak nie mogą i nigdy tak nie zrobią. Są ciapkami, którzy zgodnie z prawem nie wezwą nawet policji, bo boja się ją wezwać. A chcąc żyć w zgodzie z naszymi rodakami, choćby popełnili tak uciażliwe wykroczenie, nie należy uciekać do samosądów.
W ukazanej na filmie sytuacji właściciel ciągnionego auta zgłasza na 997, że dochodzi do próby zaboru mienia znacznej wartości. Milicja interweniuje, itd. itd. -- . Kto dostanie w ucho?? No tak, też tak myślałem.
W ukazanej na filmie sytuacji właściciel ciągnionego auta zgłasza na 997, że dochodzi do próby zaboru mienia znacznej wartości. Milicja interweniuje, itd. itd. -- . Kto dostanie w ucho?? No tak, też tak myślałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów