📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Przestępstwa popełnione przez Ukraińców w Polsce
- teraz popularne
🔥
Akrobatka
- teraz popularne
🔥
Przejazd crossowca ...
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Generalnie powinien być przepis typu że jak nie mają gdzie zaparkować podczas interwencji to mogą się wbić np. na miejsce dla inwalidów albo zostawiać radiowóz gdzie popadnie z włączonym kogutem(oczywiście bez dzwięku). Zresztą chuj wie, nie znam się ale ludzie powinni wiedzieć kiedy mają do czynienia z interwencją a kiedy z debilami.
Chujowe te radiowozy mają w policji
@LordJamaican
No? Co z nim?
@LordJamaican
Cytat:
Ten moment, gdy komentarze bawią cię bardziej niż sam temat
No? Co z nim?
Wsadził kartkę za wycieraczkę, zrobił zdjęcie, wyciągnął kartkę, bo spękał i spierdolił
ojoj jaka afera
Kiedy pracowałem w Pogotowiu kierowcy w uzasadnionych przypadkach stawiali karetkę tam gdzie było nam akurat potrzeba. Ile się nieraz musieli nasłuchać od aktywu emeryckiego, że zakaz, trawnik wąsko itp. To samo z radiowozem; jeśli stoją nieprawidłowo po buda z kebabami - tępić jak najbardziej ale podczas kiedy ktoś czeka na wezwany patrol raczej ciężko szukać miejsca. Jak wyglądają i ile jest miejsc do parkowania na naszych blokowiskach chyba wiemy wszyscy
Kiedy pracowałem w Pogotowiu kierowcy w uzasadnionych przypadkach stawiali karetkę tam gdzie było nam akurat potrzeba. Ile się nieraz musieli nasłuchać od aktywu emeryckiego, że zakaz, trawnik wąsko itp. To samo z radiowozem; jeśli stoją nieprawidłowo po buda z kebabami - tępić jak najbardziej ale podczas kiedy ktoś czeka na wezwany patrol raczej ciężko szukać miejsca. Jak wyglądają i ile jest miejsc do parkowania na naszych blokowiskach chyba wiemy wszyscy
jeszcze tydzien
Taką kartkę nakleja się super glue na szybę i wtedy można go nazwać karnym kutasem. To co Ty zrobiłeś to nawet nie zachęca do wyjmowania spod wycieraczek, bo samo wyleci.
ojj, reakcja byłaby o wiele ciekawsza niż sam temat.
swoją drogą ciekaw czy choć odrobinę któremuś wstyd było
swoją drogą ciekaw czy choć odrobinę któremuś wstyd było
Przyjechali na wezwanie, nie było miejsca do zaparkowania to gdzie mieli stanąć??
to sie szprajem utrwala a nie dlugopisem
Jesteście ciekawi reakcji? Podeszli wyjęli z za wycieraczki, wyjebali, pojechali dalej
Lukasz2525 napisał/a:
@up. Jak mają wezwanie i muszą szybko zaparkować , to powinni zostawiać włączone koguty i światła .
i jeszcze może włączony silnik, co by im szybciej radiowóz zajebali. Banda domorosłych interpretatorów prawa w natarciu ...
Jeżeli podejmowali interwencję - nikt im nic nie zrobi. Jeżeli zatrzymali się na przykład na posiłek - kierowca radiowozu dostaje mandat - taka sytuacja z Pruszcza Gdańskiego, gdzie komendant nałożył na policjanta mandat 100zł i 1pkt, bo zatrzymali się przy barze na żarcie. Także jeżeli widzicie coś takiego - zanieść na komendę, tam fotkę porównają z notatnikiem policjanta czy mieli wtedy jakąś interwencję w tym rejonie i tyle.
Doran napisał/a:
Aż żałuje, że nie widziałem ich reakcji
To trzeba było poczekać. Ale zapewne jak oni to znaleźli to dla bezpieczeństwa i ze strachu wyjechałeś z kraju.
Nawet jeśli mieli interwencje to mogli bez problemu zaparkować tak, żeby zostawić 1,5m przejścia na chodniku - inne samochody tak parkują w tym miejscu i jakoś nie ma problemu z przejściem czy przejazdem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów