Super strzały
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jakie zero? doskonale wyszkolony technicnie zwodnik!
Ale jak strzelał Belgii to wszyscy mieliście wielokrotne orgazmy.
thewhitestar napisał/a:
Ale jak strzelał Belgii to wszyscy mieliście wielokrotne orgazmy.
Ja nie miałem, gdyż piłka nożna mi koło chuja lata.
za jeden "taki" mecz dostal wiecej kasy od gosci niz zarabia w swoim wiec trudno sie dziwic
to, ze polscy pilkarze to dno wiadomo od dawna. inna przyczyna zjebanego karnego moglo byc to, ze mecz byl sprzedany. niestety w polsce do sportu ida najsilniejsze glaby z podstawowek, a potem sie okazuje, ze ich rozwoj fizyczny byl troche przyspieszony i potem nagle wyhamowuje. kiedys tlumaczyl nam to na zajeciach jeden profesor fizjologii czlowieka. niestety u nas nie predko doczekamy sie czasow, gdzie specjalne komisje beda badac dzieci i zbierac wywiad rodzinny by okreslic do jakiego sportu sie nadaja. do tego dochodza fajki od 12 roku zyciu oraz od poczatku mierny intelekt i mamy krzynowka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów