📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@siwens84
Głównie to Rosyjska liga, zaraz po NHL najsilniejsza. Grają tam głównie kluby z Rosji, więc Rosyjska
Głównie to Rosyjska liga, zaraz po NHL najsilniejsza. Grają tam głównie kluby z Rosji, więc Rosyjska
Teraz leć oglądnąć sobie Barce ptysiu.
siwy989 napisał/a:
@siwens84
GŁOWNIE więc nie wszystkie i tak jak pisałem nazwa jest nazwa a poza tym to gra między wschodem i zachodem strzela fin więc niewiem czego sie rzucasz ??
Ps.:
Jak tacy znawcy jesteście to powinniście docenić drugą po NHL lugę na świecie .
A jak sie nie znacie to scroll i bez pierdolenia bzdur w stylu GŁÓWNIE!!!
Twója matka tez GŁOWNIE ruchana była przez murzynów a jednak jaj nie masz!!!
Hipokryzja pełną japą, ja trzeci sezon "uczę" się jazdy na łyżwach, i szczerze to nie jestem nawet na poziomie by im krążek podawać. Leci piwo, bo sport jest zajebiście efektowny co na filmiku dobrze widać.
Aha i założę się, że ten gość patrząc na telebim sam zastanawia się, jak to zrobił ;D
Jest zajebista różnica między patrzeniem na to z boku a własnym wyczynem, powie to każdy prawdziwy sportowiec.
Aha i założę się, że ten gość patrząc na telebim sam zastanawia się, jak to zrobił ;D
Jest zajebista różnica między patrzeniem na to z boku a własnym wyczynem, powie to każdy prawdziwy sportowiec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów