📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czemu zanim wystartowałeś to sobie wszyscy poszli?
bo admina zobaczyli hehe
nie tak na powage to zajebioza ..upustowy daje rade , no i paliwko ponad 100 okt.
super
fura chyba e34 ?
bo admina zobaczyli hehe
nie tak na powage to zajebioza ..upustowy daje rade , no i paliwko ponad 100 okt.
super
fura chyba e34 ?
cała impreza to N-gine driftingowe mistrzostwa polski z tego co sie orientuje
- Łututututututututu
- Kto tam?
- Odcina!
Sami znawcy tematu, impreza to DMP czyli driftingowe mistrzostwa Polski, prędkość taka a nie inna bo tego dnia było bardzo ślisko.
- Kto tam?
- Odcina!
Sami znawcy tematu, impreza to DMP czyli driftingowe mistrzostwa Polski, prędkość taka a nie inna bo tego dnia było bardzo ślisko.
kamanes napisał/a:
fura chyba e34 ?
Nissan S14a. Moc ok 350km
Cytat:
Dokładnie.
kompletnie się nie znam, ale się wypowiem i tak wygląda to fajnie i pewnie takie jest, ale brzmi chujowo
dej się karnąć
no tak, masa znawców się odezwała. Żeście drifty tylko w NFS widzieli a na forum palicie cwaniaków. Pozdrowienia dla kolegi z samochodu bowiem hobby masz bardzo ciekawe a i do Karpacza zapraszam w tym roku!
lepiej powiedz ile trzeba włożyć w czystą fure żeby ją przygotować do robienia driftu. Co prawda nie przepadam za driftami ale zawsze mnie to ciekawiło.
DarkCore napisał/a:
no tak, masa znawców się odezwała. Żeście drifty tylko w NFS widzieli a na forum palicie cwaniaków. Pozdrowienia dla kolegi z samochodu bowiem hobby masz bardzo ciekawe a i do Karpacza zapraszam w tym roku!
Karpacza w tym roku niestety nie ma, w jego miejsce są dwie inne rundy górskie.
Co do pytania o koszt przygotowania auta do driftu, zależy na jaki poziom zaawansowania liczymy, jeśli chce to robić amatorsko myślę, że w około 6-7 tysiącach się zmieścimy mając np. e30.
a hejterzy mówiący o pałowaniu golfa:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów