Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego nie chodzę na tego typu gówna. Wszystkie tego typu atrakcje są w takim stanie, że jest to rosyjska ruletka. Jebnie z tobą, albo z kimś innym. Nie zapomnę, jak znajomy dał mnie namówić na kolejkę. Pięknie, fajnie, ale rączka do trzymania się na zakrętach została mi w ręku po przejeździe. Wiadomo, że Janusz chce wyciągnąć jak najwięcej przy jak najmniejszych kosztach. Już wolę iść sobie popierdolić śliczną laskę w zaciszu domowym, albo wyjechać gdzieś i sobie pozwiedzać, niż narażać swoje zdrowie lub życie na czymś takim.
No to kurwa nie jeździ się na obwoźne chujowe kolejki tylko idzie się do miejsc gdzie stale dbają o dobrą kondycję urządzeń.
Ale polecam. Lepiej tam wlać kase niż na gre video.
Byłem ostatnio w energylandii z siostrzeńcem, On luz ręce w gòrze, drze jape i sie cieszy a ja naniektòre rzeczy już bym nie wlazł. Płacisz żeby sie bać i klnąć
Ale polecam. Lepiej tam wlać kase niż na gre video.
Świat się kręci i umiera
Słońce świeci słońce gaśnie
Będzie ciemniej albo jaśniej… ...."
No to kurwa nie jeździ się na obwoźne chujowe kolejki tylko idzie się do miejsc gdzie stale dbają o dobrą kondycję urządzeń.
W parkach rozrywki takich jak Disneyland Też dochodzi do wypadków
W parkach rozrywki takich jak Disneyland Też dochodzi do wypadków
Tale nie codziennie jak tam. A jeszcze jak wyjdziesz z tego parku jakimś cudem cały, to cię rozjedzie jakiś traktor albo zabije spadający elektryk. Jak będziesz miał dużo szczęścia to może skończy się na opryskaniu jakimś gównem, czy startowaniu przez krowę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów