📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
jak fontanna i ciekawe kto potem usiadl na jej miejscu
Młody od 1:23 już przestał podziwiać widoki.
Swoją drogą, teraz trzeba dobrze dobierać towarzystwo w wagoniku, żeby nie trafić na grubą rumunkę albo zarzygany fotelik...enjoy!
Swoją drogą, teraz trzeba dobrze dobierać towarzystwo w wagoniku, żeby nie trafić na grubą rumunkę albo zarzygany fotelik...enjoy!
Jak wyjebała bufet na kolana to i nawet z karuzeli zaczęła się cieszyć.
spaślak za dużo zeżarł
Komentarze powyżej są lekko niestosowne. Dziewczyna tylko uczestniczyła w akcji "Podziel się posiłkiem".
Nie będę jechał na upierdolonym siedzeniu !
Moim skromnym zdaniem jebnięta, jak muli to najgorsze co można zrobić to chyba właśnie oczy zamknąć ... ale i tak zajebioza piwo leci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów