📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Film z kategorii, nie da się raz obejrzeć
Nie ma takiego jeżdżenia piździelcu! Teraz się kuruj. Łeb na wstępie podlecz
1321 napisał/a:
Chciałbym zobaczyć zdjęcie jego zębów, niezależnie gdzie się aktualnie znajdują.
Zęby gryzą cipsko twojej starej! Przecież klatą wyjebał a nie ryjem. Ślepoku
bartek10893 napisał/a:
Jak można tego nie zauważyć?
Spytaj się o to ludzi, którzy potrafią wpaść pod pociąg xD
obstawiam, że zawsze było otwarte i na pamięć pojechał koleżla
Ależ profesjonalnie przyjął przeznaczenie na klatę niczym polska modelka w Dupaju. Tego nie da się obejrzeć tylko raz.
No i ch. mu du.pę.. Tacy debile po miastach jeżdżą po tzw. chodnikach.. Niby Tzw. prawo mówi: max. 20km/h a tu taki ch.j. Zapiredala.ą na tum gównie jak ta lala.
Halman2 napisał/a:
Zęby gryzą cipsko twojej starej! Przecież klatą wyjebał a nie ryjem. Ślepoku
Pytał cię ktoś o zdanie, cwelu zazdrosny o cipsko mojej starej?
A ryja to twoja stara ma. I stary też.
Po pierwsze to jebać te kurwy na hulajnogach maczetami. Jeszcze większe ścierwo niż pedalarze.
Po drugie, wątpię by ten przeżył, bo aż kierownicę oderwało siłą rąk, więc co dopiero jaka siła musiała być na klatę/japę.
Po drugie, wątpię by ten przeżył, bo aż kierownicę oderwało siłą rąk, więc co dopiero jaka siła musiała być na klatę/japę.
Znam ten ból, wiem jak to jest nie móc zrobić oddechu przez dłuższą chwilę. Przejebane to jest.
Rozumiem, że wideł w widlaku jakaś motopizda może nie zauważyć ale mając przed sobą bramę??? To już wyższy lvl.
Niestety mało spektakularne bo za wolno jechał i fizyka nie zrobiła z nim to co powinna.
Gdzie mozna kupić takie cudo?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów