📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Isthistheend napisał/a:
ja miałem wypadek podobny też tylko przy 186km/h i cały skuter mi sie rozsypał na kawałki bo mi baba lexusem wyjechała a ja byłem jeszcze na późnym żółtym świetlemialem podobny wypadek, ale mi sie auto wjebalo z pozycji tej mazdy!. I dodam ze koles troche zapierdalal bo ja mialem wypadek przy ok 50-60 (bez chamowania) i motocykl sie tak nie pokruszyl.
wina baby
Ahh jakis daun mi sie dzisiaj wlaczyl. Mialo byc "hamowania" oczywiscie. No tak to jest jak sie nie sprawdzi co sie napisze.
A podobny bo mniej wiecej taki sam styl lotu mialem
Kochajmy motocyklistów, tak szybko odchodzą Bez nich połowa działu Hard mogłaby nie istnieć.
Z tym katapultowaniem to dojebałeś, dzięki za poprawę humoru po pracy Piwko leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów