Chyba zbyt dosłownie wziął do siebie nazwę "Jumper"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki tam kaskader. Toż to zwyczajny kierowca "białego busa"...180/190 na szafie i służbowe autko leci
I nie, nie napisałem tego żeby kogokolwiek obrazić.
I nie, nie napisałem tego żeby kogokolwiek obrazić.
Eee idź Pan w ch**j. I to trafiło na główną? Tylko wypadki rassija i ch**j wie co. Ludziom lepsze przypadki się zdarzają niż transit który nie trafia w pas... 13 marzec... piątek. Od rana zapowiedź na parkingu bo Piaseczyńska Panienka suszy głowę o chwilowe parkowanie 10 metrów od bramy.Godz. 16.10 wymiana ciosów ze sfrustrowanym 50-cio latkiem na drodze w Warszawie. Działo się... a tu tylko transit i ch**j.
dashadow napisał/a:
@zincum
ból dupy ukazany, mission complete
poducz się jeszcze języka dzieciaczku
Mission to ty będziesz miał, jak ktoś ci murzyńską pałę zasadzi w dupę. I nie complete tylko completed durniu ze zmywaka.
kaelem napisał/a:
Jak widać na znaku informacyjnym akcja ma miejsce na Podbeskidziu (Cieszyn, Bielsko-Biała). Chłopaczek z Wielkopolski... Na chuj drążyć temat, kto nie jeździ, najwięcej będzie pierdolił farmazonów.
Tyś kiedyś na Podbeskidziu był? To Katowice są.
zincum napisał/a:
I nie complete tylko completed durniu ze zmywaka.
widzę że nawet pobyt w anglii nie wbił ci nic do głowy, no ale nic dziwnego, lizanie kibli w uk nie wpływa na znajomość języka
Ja cieciu jebany robiłem tzw. forecourty. I nie ty cieciu mi będziesz mówił co to są submersible pump. Które ja nosiłem sam bo głupi skurwiel z północnej tak zarządził. Nie ja zarządzałem tym, żeby tzw. wenty robić z rur heavy duty.
Odpierdol się ode mnie i graj w gierki. Znowu to pierdolenie o IT i zarobkach chuje skąd chcesz zajebać?
Odpierdol się ode mnie i graj w gierki. Znowu to pierdolenie o IT i zarobkach chuje skąd chcesz zajebać?
Po chuj takie coś wrzucać w sieć? Co kamerka już rok w samochodzie i .... nic się nie nagrało CIEKAWEGO? To nie oznacza, że jest zgoda na wrzucanie taki gówien. Szkoda na to nawet jednego bita przestrzeni dyskowej.
tak to jest jak pyra przyjedzie na slask
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów