Zaraz będzie, że ruski sabotaż, terroryzm lub tak jak już czytałem, że w samolocie była zachodnia broń dla Ukrainy. (Serio?)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
🔥
Nie deptać trawników
- teraz popularne
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Bo ktoś krzyknął ze pilot ma dziurę w samolocie jak za dzieciaka i się przestraszył
to nie byl samolot DHL'a, a Swiftair linii ktora swiadczy uslugi dla DHL'a.
Sprzedam silnik do samolotu, garażowany sprawny do lekkiego remontu. Sprzedaję to co na zdjęciu.
Czyli z mojej paczki nici :<
skywalker75 napisał/a:
Biorąc pod uwagę czas , miejsce i sytuację polityczną i historię, tylko idiota nie zakładał by możliwości kacapskiej ingerencji w tą katastrofę
Po co kacapy miałyby rozbijać samolot z paczkami z aliexpress?
Jeżeli wojska Polskiego pilnuje ochronia9z grupą inwalidzką to jestem w stanie uwierzyć że usa wysłało kurierem broń
I znowu moje zamówienie z temu nie dojedzie.
Piecu88 napisał/a:
Ciekawe czy awaria czy piloci najebani bo przy gpws czy nawdt radiolatarniach lotniskowych nie da się popierdolić tak kursu
Pewnie, że się da. Złe podejście na ILS, piloci źle ocenili swoją pozycję, zignorowali GPWS i wylądowali. W historii wypadków lotniczych i niedoszłych katastrof sporo było takich sytuacji gdzie drobne, ale rażące błędy załogi przyczyniły się do zdarzenia. Dochodzi jeszcze latanie w zaburzonym cyklu dobowym co pogarsza koncentrację i wpływa na myślenie.
Bul_od_bytu napisał/a:
Pewnie, że się da. Złe podejście na ILS, piloci źle ocenili swoją pozycję, zignorowali GPWS i wylądowali. W historii wypadków lotniczych i niedoszłych katastrof sporo było takich sytuacji gdzie drobne, ale rażące błędy załogi przyczyniły się do zdarzenia. Dochodzi jeszcze latanie w zaburzonym cyklu dobowym co pogarsza koncentrację i wpływa na myślenie.
Prowadząc po ILS nie da się zejść z linii pasa bo zerwie wiązkę i wtedy pilot ma obowiązek odejść na drugi krąg. W starych ILS można było zgubić na osi Z bez sygnalizacji ale tak czy siak przepis wymagał widoczności 800m by przy końcowym podejściu schodzić według wskazania wizualnego PAPI
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów