jako przyczynie wypadku i o kilku ocalałych pasażerach.
jako przyczynie wypadku i o kilku ocalałych pasażerach.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na 99% nie była to żadna rakieta, tylko awaria silników, spadek ciśnienia płynów hydraulicznych i problemy z powierzchniami sterowymi na ogonie samolotu. Pod koniec zdaje się, że załodze udało się odpalić w locie 1 silnik, ale było już za późno. Dziury na ogonie to chyba nic dziwnego po uderzeniu w ziemię, zapłonie/wybuchu. Jak spojrzy się na lot Malaysian Airlines 17 z 2014go roku to tam po wybuchu pocisku przeciwlotniczego kabina przypominała sito. To nie to samo. Są dość długie nagrania z tego co się z tym samolotem działo przez katastrofą, zero dymu, zero ognia, nic tam przy nim nie wybuchło.
Na Flightradarze są szczegółowe dane, ten ich rollercoaster trwał ponad 70 minut.
Póki co ponad 20 osób przeżyło, podobno niektórzy pasażerowie nagrali całą katastrofę z wewnątrz samolotu, ale nie widziałem tych nagrań (nie wiem czy są dostępne w internecie).
Na 99% nie była to żadna rakieta, tylko awaria silników, spadek ciśnienia płynów hydraulicznych i problemy z powierzchniami sterowymi na ogonie samolotu. Pod koniec zdaje się, że załodze udało się odpalić w locie 1 silnik, ale było już za późno. Dziury na ogonie to chyba nic dziwnego po uderzeniu w ziemię, zapłonie/wybuchu. Jak spojrzy się na lot Malaysian Airlines 17 z 2014go roku to tam po wybuchu pocisku przeciwlotniczego kabina przypominała sito. To nie to samo. Są dość długie nagrania z tego co się z tym samolotem działo przez katastrofą, zero dymu, zero ognia, nic tam przy nim nie wybuchło.
Na Flightradarze są szczegółowe dane, ten ich rollercoaster trwał ponad 70 minut.
Przeżyło ponad 30 osób.
Na koniec nagrania z instagrama nagrywający po katastrofie z drobnymi obcierkami na twarzy.
instagram.com/pious.ummah_/reel/DEAz4awTXdc/
Na FB jest stronka dla muzułmanów w Polsce. Jest tam film z środka (rzekomo) faceta, który się uratował. Oczywiście szmatoglowi twierdzą że buk go ocalil bo się gorliwie modlił podczas katastrofy
A dwa posty wyżej co jest?
A dwa posty wyżej co jest?
Za późno zauważyłem a usunąć komentarza nie mogę.
Póki co ponad 20 osób przeżyło, podobno niektórzy pasażerowie nagrali całą katastrofę z wewnątrz samolotu, ale nie widziałem tych nagrań (nie wiem czy są dostępne w internecie).
chyba se jajca robisz, caly ogon tego samolotu jest przeszyty szrapnelami, tak samo jak IL-22 oberwal z patriota nad morzem Azov i wyladowal, kwestia gdzie wybuchla i jaka to byla rakieta, dodatkowo jest filmik z wnetrza samolotu pokazujacy dziury i uszkodzone skrzydlo przy klapach jak jeszcze lecial. przedstawiciele rzadu azerbejdzanu potwierdzaja wersje ze samolot zestrzelono, nad morzem kaspijskim samolot zglosil alarm "general emergency, loss of hydraulics" Patrzac na dowody trzeba byc idiota by twierdzic ze to nie rakieta
Celebryci robią sobie skecze o ofiarach tej katastrofy a ludzi którzy zapalili znicze nazywa się oszołomami i pluje się na nich.
Ciała ofiar są pochowane z petami, śmieciami i innym syfem i to dla elity Kazachstaniu jest normalne. Pare rodzin będzie tym faktem oburzone ale wladze szybko ich naprostują że nie ma co robić inby na ofiarach.
W końcu rodzina postawi pomnik ku pamięci ofiar na który nowoczena cześć społeczeństwa będzie mogła pluć i szczać a celebryci będą mogli mieć dalej tu polew
Hehehe, nie no, żartuję. Nic takiego nie będzie miało miejsca bo to Kazachsan a nie jakieś żałosne państewko trzeciego świata.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów