18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kamuha 2010-11-25, 20:52 1
1986kuba napisał/a:

Bo trzeba być żydem, by wiedzieć co to obrzezanie;
Bo trzeba być ruskim, by wiedzieć co to alkoholizm;
Bo trzeba być ptakiem lub nietoperzem by wiedzieć co to jest latanie.
Bo kurwa milion innych rzeczy nie wiesz, dopóki nie uświadczysz.

Ja pierdolę, skąd się tacy ludzie biorą?

no właśnie skąd ty się wziąłeś pajacu?
jak czytam twój post to zdaje sobie sprawę że tacy inteligenci jak ty wszystkich mierzą swoją kulawą miarką.

P.s. a powiedz mi. Boli takie obrzezanie?
w końcu to twoje słowa ... "bo trzeba byc żydem, by wiedzieć co to obrzezanie" Jakubku:D
Zgłoś
P................a 2010-11-25, 21:50 1

Prawdziwy przykład jak powinna wyglądać rodzina...
Zgłoś
1986kuba 2010-11-25, 21:54
kool83 napisał/a:

@1986kuba

ale, że co?że katolicy nie używają laptopów??

Nie, że twój stary posuwa twoją siostrę, gdy matka nie widzi

kool83 napisał/a:

Jakub to żydowskie imię ty żydzie śmierdzący czosnkiem!

jak stereotypy to stereotypy.więcej się do mnie nie odzywaj bo z żydami nie gadam

Idąc twoim tokiem rozumowania (buńczucznie powiedziane, ale niech ci będzie... ) ty jesteś czarnym pomiotłem, bo wpisując w google "kool" wyskakuje to:

kamuha napisał/a:

no właśnie skąd ty się wziąłeś pajacu?
jak czytam twój post to zdaje sobie sprawę że tacy inteligenci jak ty wszystkich mierzą swoją kulawą miarką.

P.s. a powiedz mi. Boli takie obrzezanie?
w końcu to twoje słowa ... "bo trzeba byc żydem, by wiedzieć co to obrzezanie" Jakubku:D

Kolejny przygłup, który ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Niestety chłopczyku nie znam odpowiedzi na twoje pytanie, ale jestem pewien, że bardziej boli cię poranne przeglądanie się w lustrze niż przeciętnego żyda ucięcie nie tylko napletka, ale i głowy.
Zgłoś
w................n 2010-11-25, 22:05
i mam talent w tv leci
Zgłoś
Dannyk 2010-11-25, 22:46
Złowroga Pralka ! napisał/a:

Obrazek

zejdz z autora spodobało mu się i chuj . Po co mu na rajty wjeźdzasz ? -.-

skończ wklejać tego Hitlera. Raz wkleiłem i widzę, że ciągle teraz Ty go wklejasz nawet jak nie pasuje do żadnego postu...
Zgłoś
KozakSemen 2010-11-25, 23:14
A czemu obraz w telewizorze się nie rusza? Zaciął się?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów