📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wszyscy sadole będą na pewno wdzięczni za tak rzetelny i obiektywny materiał,
co prawda czekamy na islamistów, rabinów innych wiar, lub jeszcze bardziej sekt,w których także zjebanych nie brakuje,
niemniej za swojski klimat, czyli o katolach, dziękuję w imieniu wszystkich
aaaaaaaaaaa
nie wiem czy lubisz piwko, ale chuja na pewno, więc niejednego dostaniesz w dupsko od tym podobnych,
miłego wieczorka
co prawda czekamy na islamistów, rabinów innych wiar, lub jeszcze bardziej sekt,w których także zjebanych nie brakuje,
niemniej za swojski klimat, czyli o katolach, dziękuję w imieniu wszystkich
aaaaaaaaaaa
nie wiem czy lubisz piwko, ale chuja na pewno, więc niejednego dostaniesz w dupsko od tym podobnych,
miłego wieczorka
Jak prawda to niech mu święte dupsko pęknie pod celą
Panowie powyżej... Pedofilię się sądzi i karze, a bonus to oni już mają potem w ZK Natomiast to, co tak bulwersuje, to fakt, że u nas rzeczywiście jest jej mniej niż w Niemczech, Holandii i innych tego typu krajach, gdzie jak powszechnie wiadomo działają całe siatki. Kontr-bulwersowanie się, że ktoś, kto wytyka, że w Niemczech jest gorzej, broni kleru, jest błędem logicznym, czyli wygłaszający taką opinię zaświadcza jedynie o swoim ograniczeniu horyzontów.
Podobnie bulwersujące jest rozdmuchiwanie do nieprawdopodobnych proporcji każdego takiego tematu w Polsce, a zamiatanie pod dywan identycznych zdarzeń w Niemczech na przykład... Co samo w sobie jest dowodem na to, kto tak naprawdę mąci w świecie europejskich mediów i kto tak chętnie korzysta z dziedzictwa Goebbelsa.
Jak to mówią: "po efektach ich poznacie"
Podobnie bulwersujące jest rozdmuchiwanie do nieprawdopodobnych proporcji każdego takiego tematu w Polsce, a zamiatanie pod dywan identycznych zdarzeń w Niemczech na przykład... Co samo w sobie jest dowodem na to, kto tak naprawdę mąci w świecie europejskich mediów i kto tak chętnie korzysta z dziedzictwa Goebbelsa.
-_BrD_- napisał/a:
Panowie powyżej... Pedofilię się sądzi i karze,
Ciekawe co putin ma do powiedzenia na ten temat, albo inni dyktatorzy koloru czerwieni
"Może tego nie widzicie, nie ma o czym gadać
Oni tylko u mnie chcą się wyspowiadać
Mówią że o taką właśnie im chodziło wiarę
I za swoje brzydkie grzechy ciągną mi fujare"
Oni tylko u mnie chcą się wyspowiadać
Mówią że o taką właśnie im chodziło wiarę
I za swoje brzydkie grzechy ciągną mi fujare"
Jak się dowiedzą kto go podjebał to dostanie ekskomunikę.
Nie wolno tak pomawiać księża dobrodzieja.
Jutro wyjdzie słońce w nocy księżyc i gwiazdy po zimie Jest wiosna polećcie jesień księża jebią dzieci taki jest Porządek Świata
-Ernest Hemingway
Nie wolno tak pomawiać księża dobrodzieja.
Jutro wyjdzie słońce w nocy księżyc i gwiazdy po zimie Jest wiosna polećcie jesień księża jebią dzieci taki jest Porządek Świata
Abraxus dodał koment, zaraz cioteczki się zlecą wylizując jemu jajca
edek.bajzel napisał/a:
Ciekawe co putin ma do powiedzenia na ten temat, albo inni dyktatorzy koloru czerwieni
Póki co, Kaczyński milczy
Temat już był ruchany tyle razy co dupska młodych ministrantów przez księży, więc nawet nie ma sensu pisać posta.
Jeżeli ktoś jest pedałem to raczej wie to już w miarę wcześnie, różne inne zboczenia również objawiają się w miarę wcześnie. Wniosek jest więc jasny, zboczone pojeby wykorzystują wysokie zaufanie społeczne do kleru i pod przykrywką próbują uskuteczniać swoje dzikie żądze.
Natomiast jedyne co można mieć za złe do stanu duchownego to, że niezbyt skutecznie wyłapują ze swoich szeregów takich diabłów ubranych w ornat.
Natomiast jedyne co można mieć za złe do stanu duchownego to, że niezbyt skutecznie wyłapują ze swoich szeregów takich diabłów ubranych w ornat.
za zioło 2 lata za szukanie z wykrywaczem (za kopanie dołków w ziemi) 2 lata za gwałcenie dzieci rok w zawieszenie co za chory kraj !
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Więc przestałem celować w nią flarą...
jakoś nie chce mi się wierzyć w magicznom moc kleru, ze biskub wienszą wladze ma niz sond. Jak faktycznie pedofil to wyrok mu dwa razy większy za to, że do uprzywilejowanej kasty należy i powinien być duchowym przykładem dla katoli. A jak nie to dopierolić autorowi tego gówna tak jak wellmann Piekarze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów