Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakie się kurwy bezczelne zrobiły xD
Następna kurwa kacapska. Nowe troll konto od napompowanego botoksem Putlera. Paszoł won, jebany w dupę bolszewiku!
Wąchaj dupe xD
Ruchaj psa, jak pies sra.
Ładuj tęczową chorągiewkę w dupę, spierdolino pedalska
Jak się kiedyś pokłóciłem z wikarym pedarym, to tak jebnałem drzwiami, że tyn spadł ze ściany.Ten pedryl później do mnie przychodził na chatę, żeby mu pół plebani naprawił Dostał zakaz zbliżania się na 300 metrów co skutkowało brakiem kolendy w moim bloku. Sąsiedzi odetchneli z ulgą, bo nie musieli wpuszczać psychicznych ludzi do mieszkania i mieli wymówkę
A zaleska została?
Wysłany: Wczoraj 20:49 Cyt
a spróbuj tylko obrazić muslima to ci łeb obetną, no może nie w Polsce tylko na zachodzie ale mimo wszystko poprawność polityczna (cały ruch "woke") miesza z błotem katolików a na muslimów chucha i dmucha by tylko nie urazić bo skandal
Lewactwo przypierdala się do księży, wiary katolickiej itd. i to znajduje poklask na sadisticu? serio?
A tam pierdolisz, nie zesraj się z tą wiarą. Kiedyś byliśmy poganami i narzucili nam inna wiarę. Jebani pederasci w czarnych kieckach, jak ich widzę to też mnie rzuca.
A tam pierdolisz, nie zesraj się z tą wiarą. Kiedyś byliśmy poganami i narzucili nam inna wiarę. Jebani pederasci w czarnych kieckach, jak ich widzę to też mnie rzuca.
Przeciesz chrzest to tylko był z przyczyn politycznych.... By nam cesarstwo niemieckie nie wjezdzało co chwila i nie paliło wiosek. A i edukacja by się przydała ludzią. A nie że Mieszko wzią z bojaźni o swoją duszę ... Albo że poczuł wiarę.
Lewactwo przypierdala się do księży, wiary katolickiej itd. i to znajduje poklask na sadisticu? serio?
Co za typ Japierdole
Nie lewactwo, tylko ludzie, którym nie pasują pedofile w czarnych kieckach czy rydzykowa propaganda. Patrząc, że dzielisz ludzi tylko na kategorie lewak/prawicowiec, obstawiam, że całkiem dobrze ci na socjalu.
No właśnie nie wiem o co chodzi, bo tam nic się nie dzieje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów