Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lewactwo przypierdala się do księży, wiary katolickiej itd. i to znajduje poklask na sadisticu? serio?
Cudak napisał/a:dak"]Lewactwo przypierdala się do księży, wiary katolickiej itd. i to znajduje poklask na sadisticu? serio?
A co, ministrantem jesteś ? Najwyższy czas się klechom do dupy dobrać. Nie jestem lewakiem i na obydwie ferajny sram.
Lewactwo przypierdala się do księży, wiary katolickiej itd. i to znajduje poklask na sadisticu? serio?
Kolejny który jak był ministrantem lubił zabawy na zakrystii...
Jak się księża odpierdolą od kasy z naszych podatków i prawa, które dotyczy wszystkich to "przypierdalania" nie będzie.
Przeciesz chrzest to tylko był z przyczyn politycznych.... By nam cesarstwo niemieckie nie wjezdzało co chwila i nie paliło wiosek. A i edukacja by się przydała ludzią. A nie że Mieszko wzią z bojaźni o swoją duszę ... Albo że poczuł wiarę.
"Przeciesz".... Początek i już wiadomo że jesteś zjebem genetycznym
Bo kler to to samo co lewactwo.
Cóż za intelektualny kwiat polskiego ateizmu się tutaj zebrał. Aż serce rośnie, czytając te wyważone, kulturalne, inteligentne i nienacechowane uprzedzeniami wypowiedzi
To może się odnieś do zarzutów i broń swojej wiary, zamiast wyśmiewać krytykujących którzy mieli odwagę zwątpić w te religijne bajki... Ateizm nie warunkuje wysokiej inteligencji ale wiara w 99% ją w ogóle wyklucza
To może się odnieś do zarzutów i broń swojej wiary, zamiast wyśmiewać krytykujących którzy mieli odwagę zwątpić w te religijne bajki... Ateizm nie warunkuje wysokiej inteligencji ale wiara w 99% ją w ogóle wyklucza
Zabawne robaczku jest to, że ja nie jestem katolikiem, więc nie mam czego bronić
Wystarczyło napisać coś niepochlebnego, a od razu zostałem w twoich oczach przeciwnikiem, którego trzeba zaatakować i upokorzyć. Lewica powinna cechować się akceptowaniem odmiennych poglądów, wyznań i ras, prawda?
A w dzisiejszych czasach, większą odwagą trzeba się wykazać przyznając się w necie do bycia katolikiem i przyjąć na siebie falę gówna wylewanego przez antyklerykałów. Nawet w swoim poście musiałeś zaatakować osoby wyznające wiarę. Trochę to nietolerancyjne, nieprawdaż?
Rozumie, że masz syndrom sztokholmski, bo za dziecka ksiądz cię szarpał za tornister podczas stosunku.
Chcesz powiedzieć, że rozumiesz co to znaczy gdy ktoś Cię szarpię za tornister podczas stosunku? Nie wnikam ;D
Bo każdą wiarę należy tępić żeby pomóc ludziom wyzwalać się z tego intelektualnego homonto. Żaden "Bóg" nie istnieje, rozumiesz? Równie dobrze możesz wierzyć w smoki bo były takie legendy. Albo inaczej - udowodnij mi że smoków nie ma
Ok mogę wierzyć w smoki. Tak samo jak Ty możesz wierzyć w to że Bóg nie istnieje. W czym problem? Bo ja nie mam problemu z Twoim brakiem wiary, ale Ty masz problem z moją wiarą. Tępić wszystko to co z czym się nie zgadzasz? To niepokojące
Nie lewactwo, tylko ludzie, którym nie pasują pedofile w czarnych kieckach czy rydzykowa propaganda. Patrząc, że dzielisz ludzi tylko na kategorie lewak/prawicowiec, obstawiam, że całkiem dobrze ci na socjalu.
Wiele wątków. Pedofilia w kościele to problem, ale pedofilia nie dotyczy tylko księży. Jako ciekawostkę powiem Ci, że księża nie są nawet w top5 środowisk pedofilskich. O ile mnie pamięć nie myli to hydraulicy i aktorzy są na podium. Pedofilia ludzi show biznesu lub zwykłych robotników jest mniej zła niż pedofilia księży? NIE wolno tak myśleć. Pedofilia jest złem. Każda. Lewactwu przeszkadza tylko pedofilia w kościele, bo to nośny temat, która jest (uwaga!) na tle homoseksualnym! ;D
Parę lat temu udało mi się wsadzić jednego pedofila do więzienia. Niesamowite uczucie. Nie był księdzem. Był robotnikiem. Jeśli chodzi o socjale to zlikwidowałbym wszystkie. Pis to nie prawica oni chcą żebyś tak myślał. Tak samo skrajna lewica chce żebyś widział pedofilię głównie w kościele.
Ksiądz cie rucha w dupe że cie zwieracz o to piecze?
Przejmujemy ten naziolski rozmodlony kurwidołek.
Wszystkie zjebane prawackie karakany z powrotem pod kamień, spod którego wyleźliście.
XXI wiek mamy wy niedojebane kurwy krzyżackie.
Cooo?! XDD hahaha
1 na 3 pedofilów jest księdzem
3 na 3 pedofilów są katolikami
Oby twoje dzieci na swojej drodze spotykaly samych katolików
Już pisałem komuś wyżej, że są środowiska zawodowe bardziej obfite w pedofilię niż księża. Każda pedofilia jest zła i w mojej opinii każdy pedofil powinen wisieć. KAŻDY bez wyjątku. Nawet nie wiesz, jak pedofil potrafi rozpierdolić psychikę bezbronnego dziecka stosując manipulację i wzbudzając przyjaźń. Zbierałem dowody na jednego skurwiela przez trzy miesiące. Żadna wiara nie ma nic wspólnego z pedofilią. To ludzie są źli, nie wiara. Smutne że utożsamiasz wiarę z pedofilią i z tym co każą myśleć politycy, media czy ściśle określone środowiska.
Weź nie pierdol... Weź się przytul.... A tak wogule to nie o to tu chodzi. To nie są katolicy. Kto za takie komentarze daje piwa, już wiemy....
Pedofilia w kościele to problem, ale pedofilia nie dotyczy tylko księży. Jako ciekawostkę powiem Ci, że księża nie są nawet w top5 środowisk pedofilskich. O ile mnie pamięć nie myli to hydraulicy i aktorzy są na podium.
Tak mówią statystyki SKAZANYCH za pedofilię. Księża rzadko są skazywani, bo przenosi się ich do innej parafii, a sprawę zamiata pod dywan. Często nawet nikt tego nie zgłasza bo społeczeństwo, szczególnie w małych miasteczkach i wioskach jest tak zrypane, że ludzie boją się narazić Kościołowi z obawy o wykluczenie i hejt. I to jest sedno problemu. Gdyby księża byli uczciwie karani, jak chociażby hydraulicy, którzy nie mają żadnych pleców to statystyki wyglądałyby zupełnie inaczej.
Zbierałem dowody na jednego skurwiela przez trzy miesiące. Żadna wiara nie ma nic wspólnego z pedofilią. To ludzie są źli, nie wiara. Smutne że utożsamiasz wiarę z pedofilią i z tym co każą myśleć politycy, media czy ściśle określone środowiska.
A ty kto jesteś, jakiś zakompleksiony internetowy łowca pedofili? Jeden z tych, co potrafią złapać tylko upośledzonych umysłowo zboków i się chwalą na jutubie, jacy to oni bohaterowie? Czy może zwykły mitoman?
Ok mogę wierzyć w smoki. Tak samo jak Ty możesz wierzyć w to że Bóg nie istnieje. W czym problem? Bo ja nie mam problemu z Twoim brakiem wiary, ale Ty masz problem z moją wiarą. Tępić wszystko to co z czym się nie zgadzasz? To niepokojące
I masz rację, że tak to odbierasz, bo trzeba się starać być po środku. Wielu jednak ludziom się przelało gdy konserwatywni wariaci zaczęli przejmować urzędy i zmuszać innych do wyznawania ich światopoglądu. Jak chociażby w ostatniej reinterpretacji prawa do aborcji przez pisowski Trybunał. Gdyby wiara w Boga nie pociągała za sobą wchodzenia z butami w cudze życie - naprawdę nie miał bym z nią problemów.
Zabawne robaczku jest to, że ja nie jestem katolikiem, więc nie mam czego bronić
Wystarczyło napisać coś niepochlebnego, a od razu zostałem w twoich oczach przeciwnikiem, którego trzeba zaatakować i upokorzyć. Lewica powinna cechować się akceptowaniem odmiennych poglądów, wyznań i ras, prawda?
A w dzisiejszych czasach, większą odwagą trzeba się wykazać przyznając się w necie do bycia katolikiem i przyjąć na siebie falę gówna wylewanego przez antyklerykałów. Nawet w swoim poście musiałeś zaatakować osoby wyznające wiarę. Trochę to nietolerancyjne, nieprawdaż?
Jesteś nakręcony na lewaków bardziej niż przeciętny konfederata. Śnisz o nich po nocach? Skąd biorą się u Ciebie te błędy poznawcze i syndrom oblężonej przez lewaków twierdzy? Przecież to Ty zacząłeś atakować ateistów pisząc:
"Cóż za intelektualny kwiat polskiego ateizmu się tutaj zebrał. Aż serce rośnie, czytając te wyważone, kulturalne, inteligentne i nienacechowane uprzedzeniami wypowiedzi"
A zarzucasz to mnie. Nie potrafisz się wysłowić nie starając się swojego interlokutora (to nie inwektyw - sprawdź sobie w Google ) obrazić - porównując go do robaka... Odwaga to właśnie jest i było myślenie postępowe, a nie powielanie konserwatywnych baśni o potędze rasy, narodu czy wyznania. Łatwo jest ślepo wierzyć w gówna narzucone przez starych dziadów, odwagą jest postawić się i znaleźć swoją własną drogę. Ale może to jeszcze przed Tobą. Trzymam kciuki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów